reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Gorgusia fotelik super, ale ja z moimi przykrótkimi kończynami, to bym na dziecku leżała. Mi sie strasznie podobają te przyczepki do rowerów.
Kasiazabka, no sobie termos z ciepłą wodą też zabierz, a jak będziesz chciała coś zimnego podgrzać, to wstaw ze dwie godziny wcześniej. Mam nadzieję, że daleko jedziesz. Nam Kaca duża butelka mleka podgrzała się i to tak średnio, jak przejechaliśmy ze 300 400 km tylko.

Gorgusia- hehe mamy identyczną niemal tyle ze niebieską i też za 50 zł żeśmy nabyli :-) już się doczekac nie moge kiedy Artek w niej zasiądzie hehe No Kacperek na pewno pierwszy zasmakuje uroków takiego bujania:-) Mam nadzieje że i jednemu i drugiemu przypasuje:tak: A ten fotelik super wydaje mi sie najbezpieczniejszy z tych które obczaiłam bo większość albo na przód albo na tył wózka, a ten bardziej chroni chyba w razie upadku, bo jak nie on to nawet Ty ręką dziecko osłonisz, tfe tfe

Huśtawka wolnostojaca, składana TAKO Swing Warszawa • Tablica.pl dziś mój M przytargał :-) za 50zł kupił od kolegi. Jest w idealnym stanie :-)

Fotelik rowerowy WeeRide KANGAROO CARRIER (2941082704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. -takie coś na lato planujemy kupić :-) Znajomi mają i ponoć rewelacja.

Mamy taki fotelik i szczerze to dla mnie to trochę nie wygodnie było bo ja niskopienna raczej i musiałam mieć nisko siodełko w rowerze, żeby nogami do ziemi dostawać....:-D Ale mój K śmigał dużo z Wojtkiem :tak:A Młody uwielbia tak jezdzić!

Ostatnia edycja:
Z tymi podgrzewaczami w samochodzie to jest tak że trzeba wsadzić już ciepłe picie a one otrzymują ta stałą temperaturę my dziś dostaliśmy taki SAMOCHODOWY PODGRZEWACZ DO BUTELEK TOPCOM (2907357971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie oczekuje że mi nagrzeje do ciepłego ale ze stale utrzyma tą temperaturę.
Co do termosów - testowałam już wiele na prawdę wiele termosów ze względu na to ze podróżujemy zawsze lupiłam miec przy sobie termos bo nawet jak do pracy jeździłam autkiem to w korkach piliśmy sobie kawę z mężem :tak: i niestety na dobry termos trzeba wydać około 100zł i kupić go w sklepie typowo turystycznym wszystkie inne niestety po kliku użyciach zaczynały przeciekać jak np w torbie sie przewróciły :dry:

reklama
Merlin ja już mam trzeci termos, no i ten akurat wyjątkowo mozna położyć w torbie, bo nie przecieka, ale za to jak naleje o 22 wrzątek, to o 8 rano już woda zimna. Poprzedni trzymał ciepło nawet do 12, ale za to przeciekał nawet jak stał.

Do góry