Tygrysek1985
Fanka BB :)
takie stojaczki z zabawkami jak pokazała Beacia są rewelacyjne, mój ma takie dwa i maty takiej z pałąkami nie miał w ogóle, ja mam doświadczenie jak już kiedyś pisałam z dużą liczbą maluchów i Wam powiem, ze wcale nie jest tak, ze zabawka "musi" być wypasiona żeby sie dziecku podobała, jak dziecko juz jest wieksze to czesto najlepsza zabawka sa dla niego rzeczy których mama sama uzywa, garnki, lyzki, butelki przezroczyste wypelnione np platkami, makaronem, dziecko sobie moze to toczyc albo my i sobie za tym podaza na czworaczkach, wyjmowanie i wkladanie przeroznych rzeczy nieprześwitującej torebeczki, fajna piłka,nie zawsze to,co podoba się nam przypadnie do gustu dziecku, byłam już w takiej rodzinie, gdzie dziecko miało wszystko i tak naprawdę miało te zabawki w nosie... mogę Wam pokazać moje hity zabawkowe, którymi praktycznie każde dziecko się zainteresuje
FISHER PRICE ---- ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW B4253 (2904150637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Simba DMUCHANA Tuba WALEC z Grzechotka HELLO KITTY (2872353235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK DOM EDUKACYJNY UPS24h 0 (2924584616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (2889047591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dla starszych garnuszek na klocuszek, klocki drewniane, tablica znikopis...
FISHER PRICE ---- ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW B4253 (2904150637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Simba DMUCHANA Tuba WALEC z Grzechotka HELLO KITTY (2872353235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK DOM EDUKACYJNY UPS24h 0 (2924584616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (2889047591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dla starszych garnuszek na klocuszek, klocki drewniane, tablica znikopis...