reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

takie stojaczki z zabawkami jak pokazała Beacia są rewelacyjne, mój ma takie dwa i maty takiej z pałąkami nie miał w ogóle, ja mam doświadczenie jak już kiedyś pisałam z dużą liczbą maluchów i Wam powiem, ze wcale nie jest tak, ze zabawka "musi" być wypasiona żeby sie dziecku podobała, jak dziecko juz jest wieksze to czesto najlepsza zabawka sa dla niego rzeczy których mama sama uzywa, garnki, lyzki, butelki przezroczyste wypelnione np platkami, makaronem, dziecko sobie moze to toczyc albo my i sobie za tym podaza na czworaczkach, wyjmowanie i wkladanie przeroznych rzeczy nieprześwitującej torebeczki, fajna piłka,nie zawsze to,co podoba się nam przypadnie do gustu dziecku, byłam już w takiej rodzinie, gdzie dziecko miało wszystko i tak naprawdę miało te zabawki w nosie... mogę Wam pokazać moje hity zabawkowe, którymi praktycznie każde dziecko się zainteresuje

FISHER PRICE ---- ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW B4253 (2904150637) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Simba DMUCHANA Tuba WALEC z Grzechotka HELLO KITTY (2872353235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK DOM EDUKACYJNY UPS24h 0 (2924584616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (2889047591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a dla starszych garnuszek na klocuszek, klocki drewniane, tablica znikopis...

reklama
Ja w planach mam zakup takiej zabaweczki jak byłam u kolezanki to widziałam ma synka 5,5 mies i swietnie go to zajmowało ,młoda tez zainteresowana była:-)
Kula śpiewa i mówi w języku polskim, wydaje różne dźwięki (kotek, piesek, małpka, melodie), świeci i sama się kręci. Kiedy dziecko nie bawi się nią przez jakiś czas, sama zachęca je do zabawy – woła i kręci się wkoło. Ma dwa poziomy głośności i wyłącznik. Zabawka teoretycznie dla dzieci od 6 do 24

KULA HULA
c_big8449033.jpg

Ostatnia edycja:
Fasolka widziałam ją w Tesco i już miałam wziąć małemu bo mi sie strasznie spodobała ale M powiedział że innym razem, bo to pod choinkę chciałam kupić, no ale na 6 m-cy myśle że to właśnei kupie bo warto:-)

Powiem tak, dopuki nie kupiłam butli TT byłam zadowolona z LOVI (wszystko co o nich przeczytałaś to prawda) Teraz nie wyobrażam sobie żeby Lenka piła z innej butli niż TT. Ten smoczki są super, nie trzeba odkręcać butli żeby odpowietrzyć, mleko nie pryska przez dziurkę, a przede wszystkim się nie zapowietrzają. Polecam w 100%

ja polecam butle z MAM, maja odpowietrzanie w denku i jak mały ciągnie to aż słychać

Stokrotka Dzięki,ale w IRL nie mam gdzie ich kupić tzn są, ale w aptekach i akurat nie tam gdzie mieszkam tylko w centrum zrezygnowałam też z LOVI bo musiałam smoczki z PL ściągać:baffled: i dlatego przeszliśmy na TT kupuje w Tesco pod domem jak tylko potrzebuje nowego smoka, a i one mają w smoczku odpowietrzacz - taki mały otworek.

Marcelek dzisiaj pierwszy raz na macie leży(bardzo fajna jest swoją drogą różne ma elementy poukrywane dla dziecka kolorowa jest) i jak mu się podoba na niej :))

To ta na zdjeciu jak Marcelek lezy fajna super kolory:-),a swoja droga to moja ma jakiegos czuja w doopce;-)nie ulewa juz ale co mate wypiore i ja na swieza połoze zawsze od razu ja obswintuszy:cool::-p:-D

reklama
Do góry