reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Mamy taki fotelik i szczerze to dla mnie to trochę nie wygodnie było bo ja niskopienna raczej i musiałam mieć nisko siodełko w rowerze, żeby nogami do ziemi dostawać....:-D Ale mój K śmigał dużo z Wojtkiem :tak:A Młody uwielbia tak jezdzić!

My też mamy. Powiem szczerze, że ja na swój rower nawet nie montowałam tylko właśnie mój z Adasiem jeździł bo on wysoki - 195 cm i mu nic nie przeszkadzało. Fotelik rewelacja, dzieciak zadowolony. Niestety w tym sezonie trzeba się będzie na coś większego przesiąść a na przód już takich nie ma :(

reklama
U nas w ogóle jakoś te gryzaki średnio się sprawdzają, obojętnie jakie. Owszem gryzie je bardzo i chyba przynoszą mu ulgę, ale szybko wypadają mu z rączki lub obróci je tak, że zamiast gryzaka to rączka trafia do buzi. Nie wiem może mój Mały nie umie sobie z nimi poradzić? :baffled: Za to o wiele lepiej sprawdzają się maskotki-grzechotki, są miękkie dość duże i obojętnie jak sobie obróci to zawsze jakąś część do buzi włoży. Kiedyś mi się wydawało, że tak nie bardzo to do buzi, bo to jakieś jednak "włochate" ale teraz po prostu co jakiś czas wrzucam do automatu i jest ok.

Merlin Jaś też taki ma po Oliwce ii tak ja go muszę trzymać, mamy taki super jeden ale nie wiem jakiej firmy, to taka grzechotka bardziej ale on to ładnie trzyma i gryzie

Merlin my tez tez go mamy.Obaj moi panowie nie byli nim zainteresowani.Marcelek za to fajnie trzyma sobie w rączce taką maczugę i gryzie,my mamy innej firmy ale znalazłam podobną NUK ZESTAW 2 SZCZOTECZEK EDUKACYJNYCH SKLEP WAWA (2881283638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to ta z okrągłą końcówką .Ma jeszcze ulubioną grzechotkę Grzechotka - Canpol - NOWA (2933011082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do tej co wkleiłam linka jest taki ogranicznik do doczepiania by dzidziol za głęboko nie włożył .Ja daje tak do rączki by płytko wkładał,czasami przełoży sobie do drugiej łapki i ma inna długosc ale jeszcze nie zdarzyło się żeby sobie to władował za głęboko:-)

Nie wiem która tu dziewczynka pisała że ona dzidzi kupiła smoczek uspokajacz 6+,bynajmniej dziękuję za podsunięcie pomysłu.Kupiłam małemu nuka 6+ i potrafi go dłużej w buziaku utrzymac.Może pomału się nauczy go nynac i da sobie spokój z kciukiem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry