reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

MARTUSIA super!!;))
KASIEQ śliczne;))
MAJA szczerze?nie wpadł mi tak do gustu a tu jeszcze za tyle?te tańsze co tu kobitki pokazuja są dużo ładniejsze a ile zaoszczedzić można ;))bo racja ja jak juz bym nowy kupowała to MAKS do 1500 zł gdzie oczywiście i tak bym bardzo chciała sie zmieścić w nizszej cenie gdyż tak jak tu zostało napisane wózek owszem ale tak na prawde to "tylko"wózek gdzie i tak się zakupi za pół roku od jego użytkowania spacerówke mniejsza bo cięzko tak z "landara"jexdizć po sklepach czy ogólnie manewrowac...ja będe używała tylko gondolki a tak od razu przesiąde się na moją niezawodna spacerówke :))także zastanowić się czy na prawde aż tak potrzebujecie takiego drogiego wózia??czy nie lepiej kaskę włożyć jak w leżaczki itd.czy ogólnie w kosmetyki itd...

reklama
patrysia i tu sie z Toba zgodze, my bedziemy mieli uzywana gondole z xlander potem kupimy jakas wygodna spacerowke, a na wozkach to ja sie znam jak malo kto, bo mam z nimi,do czynienia non stop od 10lat

Kochane jeśli chodzi o wózek, to my kupiliśmy dla synka taki: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=201 za jakieś 600zł ze wszystkimi akcesoriami. Używaliśmy go całe pół roku dopóki nie przyszła zima i przesiedliśmy sie na sanki. Na wiosnę kupiłam leciutką spacerówkę za 180zł, bo często robiłam wyprawy z Matim busami, więc musiałam mieć coś co się lekko i łatwo składa. Zastanówcie sie czy warto wydawać kupę kasy na wózek. Nie znam mamy która nie kupiła spacerówki po pierwszych urodzinach dziecka... one są po prostu wygodniejsze w użyciu...

Ostatnia edycja:
dziwuszki nam sie on bardzo podoba ale szkoda nam aż tyle kasy na wózek , bo pozniej i tak bedziemy chcieli kupic parasolke zeby byla na loty i do samochodu i jak juz maluch zacznei biegac :) i w nia wlasnei wole wpakowac wiecej kaski zeby byla juz porzadna bo bedzie dla drugiego i trzeciego :) a spacerowka taka duza nam sie akurat bardzo przyda bo mamy park pod domem i wogole jakos tak wygodniej taka jezdzic mi si ewydaje niz parasolka no chyba ze maclarenem :)
że Mura nam sie podoba to jedno ale ze nas średnio stac na nią to już jest problemik:) a z leżaczkeim hustawka czy innymi takimi rzeczami to mamy super bo mozemy od znajomych odkupic za pare groszy :) wczoraj wlasnie nam zaproponowali fajny lezaczek z fishera za 25e mieliśmy dać znać dziś po usg i chyba go kupimy co by sie nie znalazl jakis inny chetny na niego ,choc mielismy nie kupowac takich rzezcy do 26tyg ,ale okazja wiec skorzystamy:)
znalazłam za połowe ceny Murki :) i tez słiczniutki Producent w

Ostatnia edycja:
Mi sie kompletnie nie podoba Maclaren;/miałam okazję wypróbowac i plus teog że lekki ale to wszyskto ogólnie reszta nie dobra gdyż pałaka nie ma w przodzi i to minuś duży jak i kosz mały no i kółka do kitu malutkie gdzie siedizsko juz nie mówie bo na sznurki jakos wiązane no jednym słowem dla dziecka wcale nie wygodny a bo i też "ciasnawy"dziecko nie ma swobody...

Ja mam coneco flash i bardzo super spacerówka nie za duza nie za mała(parasolki odpadają)gdzie wszyskto w nim jest na tak :))ma juz troche bo pierwszy synek był w niej nieco dłuzej a teraz Alanka cąły zcas woże w niej i spokojnie da rade na trzecie dziecko;))a pieniązki małe włozyłam w nią :D nie cena pokazuje jaki wózio dobry tak podpowiem...

Patrysia ja nie uwazam ze cena wysoka to jakis super wozek jest ale tez wiesz nie moge oczekiwac ze wozek za 300zł bedzie super nie z chinskich materialow i jakiejs super jakosci ,bo poprostu to praktycznei nei mozliwe , a ze spacerowki uzywa si ebardzo dlugo to lepiej w nia zaonwestowac wiecej kasy .Co do maclarena nie zgodze sie calkowicie:) jeden z najlepiej prowadzacych sie parasolek ,nic nei skrzypi nie zgrzyta nawet przy 3dziecku jednak tak długa gwarancja na ten wózek mówi coś o nim :) ale nie obraź sie coneco jak dla mnie odpada całkiem ale kazdy z nas ma swoje upodobania tak jak jedna z nas kupi na pompowanych kolach druga na piankowych trzecia z obracana spacerowka a czwarta z mega koszykiem bo taki bedzie jej najbardziej odpowiadal:) z wozkami tez wiele mialam do czynienia siostrzency , praca w dd, i jako opiekunka wiec nei jednym mialam okazje sie przejechac :) co do wozka jedno pewne w naszym przypadku obracana spacerowka (moj siostrzeniec nigdy nei chcial jezdzic tylem do osoby prowadzacej) wiec uwazam ze to bardzo fajny pomysl zeby miec taka mozliwosc bo nie wiemy jai dziec nam si etrafi:) dwa nie moze wygladac jak czolg musi byc zgrabna bo z autobusu sie nei wydostane ,niestety roznia si eod polskich , i musi si efajnie prowadzic :) kola czy pompowane czy piankowe wielkie czy male nie wiem ale jakos tu nei bedzie problemu z nimi bo sniegi nam nie groza :) a jednak zima najwiekszy problem z pokonaniem sniegu

No ten jest ładny:)

Ten kolorek jest fajny;))w sumie nie wiem dlaczego ale ogólnie podoba mi się zielony na wóziach...

S10g.jpg

reklama
Do góry