reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Babydoll cudne te ciuszki:) Też mam dla małej ten pomarańczowy komplecik:)
Ja miałam nadzieje na bliźniaki, bo zaszłam od razu po odstawieniu tabletek anty:-D
Cały czas mam wrażenie że mam za mało ubranek, ale stwierdziłam że jak się Lenka urodzi to będę miała pretekst żeby wyjść z domu i na razie już nic nie dokupuje:)

Tu u mnie w miasteczku w każdą niedziele jest taki "pchli targ" gdzie ludzie wysprzedają się rzeczy, które są im już nie potrzebne. Kilka razy udało mi się natrafić na takie fajne ciuszki, ze praktycznie jestem już przygotowana ilościowo od 0 do pół roku. Teraz kupuję już same duże rozmiary od 6mies do 12-18 mies. Same dobre firmy: Marks&Spencer, Disney, Next itp. Oto co dziś wypolowałam za jedyne 50e. około 30szt, czyli za ok.1,60e za sztukę :)

IMAG0272.jpgIMAG0273.jpgIMAG0274.jpgIMAG0276.jpgIMAG0277.jpgIMAG0278.jpg

Tu u mnie w miasteczku w każdą niedziele jest taki "pchli targ" gdzie ludzie wysprzedają się rzeczy, które są im już nie potrzebne. Kilka razy udało mi się natrafić na takie fajne ciuszki, ze praktycznie jestem już przygotowana ilościowo od 0 do pół roku. Teraz kupuję już same duże rozmiary od 6mies do 12-18 mies. Same dobre firmy: Marks&Spencer, Disney, Next itp. Oto co dziś wypolowałam za jedyne 50e. około 30szt, czyli za ok.1,60e za sztukę :)

Zobacz załącznik 492237Zobacz załącznik 492238Zobacz załącznik 492239Zobacz załącznik 492241Zobacz załącznik 492242Zobacz załącznik 492243

Ale elegancik bedzie ,super ciuszki:-)

Dziewczyny zgladam tu rzadko ale dzis potrzebuje pomocy...jak dobrze kojarze to byla gdzies na watku lista zrobiona co trzeba miec dla malensytwa myslalam ze na pierwszej stronie bedzie ale nima...moze ktoras z Was ma ja zapisana i moze mi wyslac jak cos piszcie na priv
My jutro jedziemy do apteki i dlatego potrzebna bylaby mi taka lista co musze tak kupic dla Malej wiecie rzeczy typu sudocrem, woda morska itp...

reklama
anusienka1986 slicznosci te ubranka.... super ze sa takie targi z uzywanymi ciuszkami dla dzieci....

niedaleko mnie jakies 10km tez jest taki bazar.... ale bylam tylko raz... i byly same wieksze rozmiary---a ja chcialam wtedy takie 50-56... tylko2 stoiska takie byly-i dosc zuzyte ciuszki byly.... puzniej juz nie pojechalam ,,, bo nie mialam z kim maz pracuje,,, kolezanki akurat nie potrzebowaly jechac,,, ale moze jak urodze to znowu sie wybiore... bo ubranek mam najwiecej 50-56, a potem 62- .... 68 rozm juz tylko troszke.... wiec mysle ze wtedy sie obkupie na takim bazarze:-) a wiem ze ceny sa niskie bo w tamtym roku jezdzilam dosc czesto z kolezanka ktora oczekiwala dziecka... za2-3euro szlo naprade super ciuszki kupic, body za 0.50 e,-1e.spiochy za 1-3euro---- Ja pare rzeczy zamowilam na ebay---z niektorych jestem bardzo zadowolona... a nie ktore ladowaly odrazu w koszu-tak zajechane-a na zdjeciach wygladaly ok....
a dzis wkoncu kupilam wozek tez na ebay-ale najpierw zadzwonilam czy moge przyjechac i zobaczyc... i wiecie co glupi to ma szczescie- w opcji kup tera stal za 250eur---a normalnie za te wozki chca minimum 250-300euro-a ceny wachaja sie do 400e za uzywany... ja zajechalam-wozek mi sie spodobal-malo rys na stelazu i ogolnie super stan-place kobiecie 250e-a ona mowi ze starczy 150 e Dziewczyny jaka ja dzis szczesliwa chodze z tego powodu:-) a oto moj zakup--- teraz to ja juz moge rodzic---bo juz sie zamartwialam ze tylko ja bez wozka zostalam tutaj... :)
1.jpg2.jpg5.jpg7.jpg6.jpg

Do góry