reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
dziewczyny czy ktoraś z Was kupuje monitor oddechu?? jesli tak to plisek napiszcie jakie?? bo ja zapomniałam który nam lekarz polecił i teraz przekopuje neta i nie moge znalezc!:(

qrcze mamy tą angelcare do łóżeczka właśnie chcę ją dziś zamontować i zobaczyć jak działa (choć do tego by mi trza było jakiegoś Maluszka żeby włożyć do łóżeczka ) ale kupiliśmy ją b.dawno temu używaną i emek nawet nie chce słuchać że na niej poprzestaniemy ,no i kardiolog kazał nam kupić do pieluszki żeby Mały miał ją wszędzie i nie wiem czy miała być zielona czy fioletowa:(((( ehhhh chyba jutro zadzwonię do szpitala w pL i zapytam tego lekarza ,bo musze juz zamawiac
qrcze zmontowaliśmy myslalam ze to dłużej zajmie a to 2min i juz przetestowana :) ale qrcze no wyglada ze giciorkowo dziala i teraz nei wiem czy zaryzykowac i zostac przy tej tylko czy jednak kupic ta pieluszkowa a ta najwyzej by byla w lozeczku i Maly by sobie wygodnie spal bez niczego doczepionego ,a tamta by byla do wozka,lezaczka itp

no i dziewuszki ktoraś z Was zaopatruje siębie i Maluszka w chustę ??

Ostatnia edycja:
a ja dziś wbrew rozsądkowi kupiłam zestaw kaftanik, śpioszki i koszulka oraz pajacyka na 56

jak mieszkałam w Szkocji to tam też byl taki tani sklep z ciuchami Primark-może to jakas fillia? fajne ciuszki dla każdego i zupełnie niedrogi :tak:

maja16 - ja kupuję chustę, ale chcę sobie zostawić ten zakup na po porodzie. Na pewno biorę w paski i na pewno elastyczną, ale nie jestem zdecydowana jeszcze na konkretną.

maju Alana nie chustowałam i żałowałam,nie miałam sie od kogo nauczyc,teraz tez nie ale ogladałam na necie wiazania i nie wydaje sie to jakies strasznie trudne kwestia kilku zawiazan by nauczyc sie odpowiednio dopasowac dla maluszka.Ja zamówiłam elastyczna o taką Pentelka Chusta elastyczna CZEKOLADKA 50cm TANIO (2537537595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jutro powinna przyjsc bede sie uczyc wiazac na siostrze i jej Franku:tak:jak do mnie przyjda na spacer to ich wykorzystam;-) Zdecydowałam sie na elastyczna bo łatwiej sie na niej uczyc i mozna malucha nosic w niej od poczatku.Jak mi nie wyjdzie to straty finansowej wielkiej nie bedzie,a jak podpasuje to kupie kiedys tkana pewnie używana bo te sa duzo droższe a nie przeszkadza ze jest juz powyciagana przez jakiegos bobasa,nawet pewnie to i lepiej bo juz troche wypracowana bedzie.Ale juz sie nie wymądrzam bo znawca chustowy ze mnie żaden.Niech sie lepiej chustowe mamy wypowiedza:tak:

reklama
Maja16 - teraz uciekam do Poznania, ale jutro jak wrócimy to wstawię. Mam kilka linków i koszt jednej chusty max. 150 PLN. Uważam, że warto. Ja sobie nie wyobrażam przy Adriannie nie mieć gdzie "uwiązać" Weroniki, czasem będę potrzebowała wolne ręce. Nie zamierzam jednak chusty wykorzystywać w domu, np. by dziecko w niej spało, od tego jest łóżeczko, raczej mi chodzi o szybkie zakupy.

Do góry