Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to chyba do tego Primaxu to nie mogę wchodzić, bo czy mi jest coś potrzebne, czy nie, to nie mogę nic nie kupić;-) Zobacz załącznik 490370Zobacz załącznik 490371Zobacz załącznik 490372 staram się kupować większe rozmiary. Mój M też mi nie ułatwia, bo jak się pytam które wsiąść, to mówi weź obaA w piątek sam poszukał śliczny różowy kocyk
Camila mój Kacek też próbuje wszystko, co kupuje dla Ady
Zobacz załącznik 490375
No właśnie, to już odpowiedź masz ;-)no własnie Liljanna mnie korci ta musztardowa![]()
To ten materacyk ino kupujcie szybciutko, bo one śmierdzą jak przychodzą i trzeba je wywietrzyć przed użyciem, a czasu mamy coraz mniej.Dziś kupiliśmy łóżeczko fakt używane ale bardzo zadbane dokupimy tylko matreracyk chociaż ten jest w stanie bardzo dobrym