reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Rysia to jest jeszcze nic, do gondolki też się zmieścił 013.jpg

reklama
Ja w sumie Tomkowi nie pozwolilam wejsc do gondoli, obawialam sie, ze jak mu raz pozwole, to potem moze wejsc sam jak maly bedzie w srodku i moze byc roznie... ale juz dal sobie spokoj, wozek stoi i on tylko opowiada wszystkim, ze tu bedize woził Macka. ;-)

mój 9 latek raczej nie dałby rady , ale uwielbia rozbić pokazowe jazdy po mieszkaniu kolegom , łącznie z wpinaniem misiów do dotelika itd. NIe wpominając o przekładaniu ubranek i bucików , aha no i smoczek próbował :-D

Alebur wszystko sprawdza, a najśmieszniejsze jest to, że sam niestety nie nauczył się smoczka, jak miał pieluszkę przy buzi, to jeszcze trzymał, a tak to lipa! Ja jestem zwolennikiem smoczków! Co prawda taki smoczek ląduje w śmietniku jak dziecko ma już rok:-) Ale do roku to się bardzo przydaje, a Kacek ni choroby nie chciał, no ale mojego o, to jak najbardziej!

Ja to chyba do tego Primaxu to nie mogę wchodzić, bo czy mi jest coś potrzebne, czy nie, to nie mogę nic nie kupić;-) Zobacz załącznik 490370Zobacz załącznik 490371Zobacz załącznik 490372 staram się kupować większe rozmiary. Mój M też mi nie ułatwia, bo jak się pytam które wsiąść, to mówi weź oba:szok: A w piątek sam poszukał śliczny różowy kocyk:-D
Camila mój Kacek też próbuje wszystko, co kupuje dla Ady:-D
Zobacz załącznik 490375

Slicznosci ale Synus najslicznejszy:-) :-), moj syn za to dyskusje z kolega prowadzi ktory ma starsza siostre i został rok temu wujkiem ;-) o łozeczkach wozkach itp a potem mi relacje zdaje albo pyta a czemu my tego czy tamtego jeszcze nie kupilismy ,albo czy kupimy:szok: :-D a ostatnio mnie spytał kiedy normalnych skurczy dostane a nie tylko przepowiadajacych:szok: :szok: poległam normalnie :-D :-D

reklama
no własnie Liljanna mnie korci ta musztardowa :-D
No właśnie, to już odpowiedź masz ;-)

Dziś kupiliśmy łóżeczko fakt używane ale bardzo zadbane dokupimy tylko matreracyk chociaż ten jest w stanie bardzo dobrym
To ten materacyk ino kupujcie szybciutko, bo one śmierdzą jak przychodzą i trzeba je wywietrzyć przed użyciem, a czasu mamy coraz mniej. :tak:

Dziewczyny, bo widzę, że z tymi zakupami w aptece szalejecie, mi to jeszcze po Adriannie ful kremów zostało, nie używanych, więc polecam dokupowywanie na bieżąco.

A na bolące, pękające brodawki najlepszym lekarstwem jest własne mleko
, wydusić i posmarować. Ja miałam przy Adriannie do krwi, zęby w ściany wbijałam, nic tak nie pomogło jak własnej produkcji mleczko.

Mam wszystko poprane dla Weroniki, wczoraj już prasowałam, dzisiaj skończę. W szafie wszystko rozplanowane i się układa. Ciuszki na wyjście ze szpitala poszły do prasowania na pierwszy ogień. Powoli wychodzimy na prostą. :-)

Do góry