reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Risia a mi podobaja sie wszystkie więc chyba ci nie pomogę:-). Juz się nie moge doczekac kiedy wkońcu znowu bede mogla wbic sie w takie dopasowane ciuszki. Ostatnio bylam w centrum handlowym i z zazdrościa patrzylam na te letnie wyprzedaze. Niby moglabym cos kupić ale ja bez przymierzania to tak nie bardzo lubie kupowac, wole zobaczyc jak w tym wygladam bo na wieszaku czy manekinie zawsze inaczej wygląda

Risia mi się podoba 1 i 3.
Fasolka łóżeczko super bardzo mi się podoba.
Ja już prawie wszystko mam,wczoraj męża wyciągnełam na zakupy kupiłam pieluchy,kapcie do szpitala.
Ostatnio na allegro zamówiłam dla Zuzi brakujące rzeczy i dla mnie do szpitala:
TERMOOPAKOWANIE uniwersalne PIŁKA NOŻNA na Euro (2538604061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

LANO MAŚĆ do pielęgnacji brodawek ZIAJKA tanio (2526602684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
10.99 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 85 / 90 C (2519525768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mięciutki lekki koc KOCYK z puszystej mikrofibry D (2519528747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.(zamówiłam biały)
PRZEWIJAK nakomodę łóżeczko NOWY MODEL usztywniany (2531509611) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JOHNSON'S BABY Wkładki LAKTACYJNE 50szt chłonne (2531509736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.(nie wiem czy będą ok zobaczymy wszystko wyjdzie w "praniu")
wentylowany POJEMNIK PUDEŁKO ETIU na smoczek uspok (2488784103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AVENT butelka ANTYKOLKOWA 125ml + smoczek TANIO! (2502382110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PROMOCJA Elegancki kuferek kosmetyczka MODERN M002 (2507035329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.(na kosmetyki do szpitala,żebym miała porządek z nimi)
Śliczne okrycie kąpielowe ręcznik z kapturkiem (2516015567) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
8-el POŚCIEL 120x90 z uroczą aplikacją BALDACHIM (2513650569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.(wybrałam kolor beżowy,a na zawieszce ma być napisane imię)
Dziś kupiliśmy łóżeczko fakt używane ale bardzo zadbane dokupimy tylko matreracyk chociaż ten jest w stanie bardzo dobrym,facet dożucił taki zwykły leżaczek bujaczek tylko muszę dokupić jakieś zbaweczki żeby doczepić.
Anitka musiała wypróbować łóżeczko hihi i teraz woła że to jest jej a Zuzia będzie ,miała jej.

Załączniki

• 2012-08-12 10.58.02.jpg
    2012-08-12 10.58.02.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 46
Fasolka śliczne łóżeczko. Ja się własnie zastanawiam jakie łóżeczko. Ogólnie to chciałam takie białe drewniane, które można później przerobić w tapczanik, ale te szczebelki są wkurzające, niby są te osłonki, ale moje dzieciaki zawsze i tak sobie przywaliły:baffled:
Z resztą czy ja wiem, gdzie będzie spało moje dziecko, Kacek spał ze mną, bo tak było nam wygodniej, ciągle leżał przy cycu, a że karmiłam go w łóżku na leżąco, to zawsze przysnęliśmy. I tak spał ze mną 5 lat, dopiero teraz tu w De dostał piętrowe łózko i śpi sam ( a tak cudnie się z nim spało! Teraz śpię z M, a on tak chrapie, że go niedługo zabije!!!)

My dlugo nie moglismy sie zdecydowac czy turystyczne czy drewniane staneło na drewnianym ajak pojechalismy do sklepu jednak turystyczne bardziej do nas "przemowiło'';-) :-D

Ja to chyba do tego Primaxu to nie mogę wchodzić, bo czy mi jest coś potrzebne, czy nie, to nie mogę nic nie kupić;-) 1 001.jpg1 002.jpg1 003.jpg staram się kupować większe rozmiary. Mój M też mi nie ułatwia, bo jak się pytam które wsiąść, to mówi weź oba:szok: A w piątek sam poszukał śliczny różowy kocyk:-D
Camila mój Kacek też próbuje wszystko, co kupuje dla Ady:-D
004.jpg

reklama
Do góry