Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fasolka śliczne łóżeczko. Ja się własnie zastanawiam jakie łóżeczko. Ogólnie to chciałam takie białe drewniane, które można później przerobić w tapczanik, ale te szczebelki są wkurzające, niby są te osłonki, ale moje dzieciaki zawsze i tak sobie przywaliły
Z resztą czy ja wiem, gdzie będzie spało moje dziecko, Kacek spał ze mną, bo tak było nam wygodniej, ciągle leżał przy cycu, a że karmiłam go w łóżku na leżąco, to zawsze przysnęliśmy. I tak spał ze mną 5 lat, dopiero teraz tu w De dostał piętrowe łózko i śpi sam ( a tak cudnie się z nim spało! Teraz śpię z M, a on tak chrapie, że go niedługo zabije!!!)