reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
w kwestii tuniki nie pomogę bo to nie moje kolory wcale ;-)

termometr kupiłam zwykły elektroniczny tylko z gumową, elastyczną końcówką, a smoczek z CanPolu o ile dobrze pamietam, silikonowy symetryczny

Też juz nie mogę sie doczekać zakładania takich ciuchów wczoraj z meżem jak jechaliśmy przez centrum to normalnie za dziewczynami sie oglądałam ! i mu pokazywałam :-p"patrz na jakich obcasach idzie, patrz jaka chuda dziewczyna" i ostatnio miałam sen ze urodziłam i ze w odwiedziny przyjechała siostra - weszła i na mój widok powiedziała boszsz jak Ty okropnie wyglądasz i poszłyśmy po farbę do włosów <?!> generalnie tego dnia poszłam do sklepu i kupiłam farbę do włosów :-D ufarbuję jakoś bliżej terminu

to nasz dzisiejszy zakup
biggrin.gif

czerwony1.jpg
czerwony2.jpg

czerwony3.jpg

coneco%2001.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Fasolka śliczne łóżeczko. Ja się własnie zastanawiam jakie łóżeczko. Ogólnie to chciałam takie białe drewniane, które można później przerobić w tapczanik, ale te szczebelki są wkurzające, niby są te osłonki, ale moje dzieciaki zawsze i tak sobie przywaliły:baffled:
Z resztą czy ja wiem, gdzie będzie spało moje dziecko, Kacek spał ze mną, bo tak było nam wygodniej, ciągle leżał przy cycu, a że karmiłam go w łóżku na leżąco, to zawsze przysnęliśmy. I tak spał ze mną 5 lat, dopiero teraz tu w De dostał piętrowe łózko i śpi sam ( a tak cudnie się z nim spało! Teraz śpię z M, a on tak chrapie, że go niedługo zabije!!!)

Do góry