reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

RiSiA czemu nie ale bardziej mi sie podoba 5 lub 7 nawet 1 bo pasuje mi do kombinezonu. Fajne te kozaczki zresztą kapcie też (ja mam bawełniane)

Ja juz nie wiem czy kupować kozaki dla Dominika. Po Patryku mam kozaki ale rozmiar 21 wkładka 12 cm. to dużo no nie? Niby tylko 1 cm większe od tych co dała RISIA albo aż 1cm.

reklama
Bunny Sebek urodził się z malutka stópką teraz nosi rozmiar 21:tak:czasami 22...a ma 2 latka...znajomych synek ma rozmiar 26;-)i tamte z 11 cm będą u mnie pewnie za duże... bo Adrianek wychodzi na to będzie taki sam jak Sebcio długi i chudy :D Ja mam kremowy kombinezon hmmm to pasowałoby kupić jasne buciki :p

RiSiA, swietne te buciki, i kozaczki, i te drugie :-) ale co do kolorow nie pomoge ;-) ja bym chyba z pare dni siedziala i wybierala, wszystkie mi sie podobaja :-)

Jejku ja nie mam pojęcia jaki kombinezon kupic,odrazu na zimę czy na jesień też? Jaki rozmiar:baffled:

ja wczoraj zrobilam liste co mi jeszcze brakuje do szpitala i wyszlo mi, ze trzeba na to minimum 250zl, a potem zrobilam jeszcze raz ta liste rzeczy bez ktorych naprawde nie da sie obyc i wyszlo mi 92zl, m wygrzebal jakies oszczednosci i ide dzis zobaczyc do sklepu czy w sklepie dostane taniej czy na allegro, wole miec juz torbe spakowana chociaz z tym minimum niz wcale

Jejku ja nie mam pojęcia jaki kombinezon kupic,odrazu na zimę czy na jesień też? Jaki rozmiar:baffled:

ja mam dwa na rozmiar 62 i 68... ale tak synek urodził się w sierpniu i ten na 68 byl na niego zdecydowanie za duży dlatego dla Adrianka mam rozmiar 62...

moje zakupy

smoczki TOMMEE TIPPEE do butelek 0+ 3+ 6+ (2475012518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 3+
PIERWSZA grzechotka KRÓWKA - kolorowa - TANIO (2475968330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WKŁADKI LAKTACYJNE JOHNSON'S BABY 50 SZT. (2482230874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
RĘKAWICZKI cieplutkie dla niemowląt aż 18 kolorów (2453546146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor 5
SKARPETKI 0-6 bawełna z mankietem 4 wzory BOBAS (2495038225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. żółte
SKARPETKI 0-6 bawełna BOBAS (2495038263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tommee Tippee Smoczek uspokajający PURE 0-3m 1szt (2501159759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SMOCZEK smoczki AVENT 0-6 mies NAJTANIEJ!! !! (2484217991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor niebieski
WŁOCHATE buciki kapcie dla niemowląt 20 kol. (2503543838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor 9 kawowy

Hmm i co jest w Twoim minimum? Ja też w tym miesiącu chcę torbę spakować...
Risia widzę,że kupiłaś smoczki z TT i Aventu? Ja zdecydowałam się na TT jedne te właśnie pure będę miała w zestawie z laktatorem i dokupię jeszcze te style bo są ładniejsze;-)

risia, ladne zakupy :-)
miq, ja dla Tomka mialam pure, teraz kupilam style, wlasnie bardziej mi sie spodobala kolorystyka ;-)

reklama
a mi się udało wyrwać laktator w takiej cenie, myślę że trafiony zakup, jeszcze mi sprzedająca dorzuciła butelkę TT antykolkową, nówkę zapakowaną Laktator elektryczny Tommee Tippee GWARANCJA !!! (2489808735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Weszłam na tablice.pl i poszukałam rzeczy dla dziecka z okolic i dzięki temu kupiliśmy karuzelke prawie nową Fisher price z misiami za 90 zł,taka jak ta:
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT (2477732393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a we wtorek podjade jeszce do tego samego gościa po leżaczek chicco kupie go za 80 zł (używany , ale w super stanie), myśle że dobra cena. Coś takiego jak ten z allegro
Leżaczek CHICCO - IDEALNY- POZNAŃ DOWÓZ (2496475282) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry