reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Patrysia śliczne te ciuszki!
No i dzięki przypomniałaś mi o zabawkach!
Mamy kilka grzechotek po Patim karuzele i mate ale trzeba coś dokupic.

Dziewczyny jakie kupujecie wkładki laktacyjne?

reklama
Ja używałam róznych i te mi najbardziej podpasowały bo super chłonne nie "uciekały"mi tak po staniku bo i też wielkością dla mnie idealne :)mi mleko oj nieźle leciało bo miałam go full i te mogę polecić :)

WKŁADKI LAKTACYJNE BabyOno MEGA PAKA 60 sztuk! (2499282974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ps.jeszcze "trampki"ocieplane mam kupione Marcelkowi w zielono czarna krateczke :)zapomniało mi się o nich :p zakupię jeszcze 2 bluzy z 3 pary spodni i 2 bluzeczki i będzie wsio z ciuszkami na początek :)

EDIT:poczytałam opinie o tych wkładkach wielorazowych i nie zbyt się sprawdzaja a tym bardziej jak ma sie duzo pokarmu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja przy Alanku tez używałam tych co Patrysia wkleiła i byłam zadowolona:tak:
Zabawki po Alanie leżą na górze,wypierze sie i bedzie gites,cos tam zawsze jeszcze w sklepie dokupie bo przecierz się nie powstrzymam:-DNo i karuzelke jakas fajna bym chciała kupic,ale moze jakas używana na alegro za to fajniejsza,potem sie wystawi i sie jeszcze prawie zwróci,Alan ma duzo używanych zabawek z Fiszera,wymyłam,wypucowałam i ma za nieduze pieniążki.Bardzo lubie tą firme za trwałosc,mojemu synowi nie udało sie rzadnej uszkodzic,wymieniamy baterie i działaja dalej:tak:Mate kupie dopiero we wrzesniu.

Ja na razie zabawek nie kupuje bo dzieciątko i tak sie nimi nie bawi a jakies grzechotki chyba sie zachowały po córci. Dam szansę ciociom, wójkom i dziadkom.
Wczoraj M zdjął leżaczek ze strychu odkurzylam go i myslę ze to starczy na początek

Rysia ja bym wybrała 2,3,5 lub 7 , bo te pomponiczki takie dziewczyńskie się zdają. Ale ja adidaski niuni też chłopięce kupiłam ;)

reklama
Do góry