reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Misiaczek ja z moskitierą,baldachim bardziej jako ozdoba a moskitiera moze byc przydatna.Poprzednio miałam, zwykły komplecik poscieli ale łóżeczko było w małej sypialni i jak jakas muszka wpadła to ja upolowałam,teraz bede miec w salonie otwartym na reszte pomieszczen wiec zawsze cos się znajdzie co bedzie mi dziecko chciało zjesc.Moze wiec na cos mi się zda ta moskitierka:tak:

misiaczek18 mnie bardziej podoba sie moskitiera jednak raczej praktyczniejszy bedzie baldachim... raz że urodzimy juz po lecie czyli mniej bedzie robacvtwa a dwa ze tak jak u mnie sprzyda sie cos co osłoni dzidzie przed światłem jak bedzie spała, bo jak narazie bedzie ze mna w pokoju:)

Ja mam moskitierę,chociaż łóżeczko już stoi złożone to moskitiery jeszcze nie przymierzałam
Też szukam zaufanego sprzedawcy,żeby pokupować te wszystkie podkłady,pieluchy...

ja mam moskitierę , ale z woalu, co do słoneczka , to w pokoiku mam rolety , więc nie potrzebuję dodatkowej osłonki , a co robaczków , to siatki w oknach nic nie przepuszczają. Zakupiłam moskitierę bo mi się bardziej wizualnie podobała , ale na całe łóżeczko pewnie nie będę jej zaciągać.

przyszedł dziś list z bucikami którymi chwaliłam się wcześniej, rozmiar mnie powalił. Zapomniałam jakie maleńkie są noworodki ;)

P1020728.jpg

reklama
Do góry