reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
dziewczyny a mozecie mi polecic sprzedawce ktory ma komplet poscieli 3 lub 2 elementowej i ochraniacze? bo ja szukam i nie moge znalezc ;/

MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Ja tutaj kupiłam pościel 3 elementową, wypełnienie, kocyk, rożek, prześcieradło z gumką, ochraniacz na materac i na przewijak + pieluchy tetrowe.
Konkretnie to ten model mam MAMO-TATO pościel 3-el Tulisie w brązie do łóżeczka 70x140cm - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

Ostatnia edycja:
dziewczyny a mozecie mi polecic sprzedawce ktory ma komplet poscieli 3 lub 2 elementowej i ochraniacze? bo ja szukam i nie moge znalezc ;/

Martusia ja kupiłam tutaj EDISA - OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA 180 x 30 NOWE WZORY (2446577056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bo chciałam mało elementów tylko podusie, kołderkę i właśnie ochraniacz, dobrałam też wypełnienie pościeli i fajne są tam torby, a przynajmniej mi pasowały :D

ja już mam wszystko poza łóżeczkiem i fotelikiem, ale te w sierpniu, wszystko sobie czeka, musze kupić proszek i chyba wziąć się za pranie :D
a tak to wszystko sobie leży i czeka, rzeczy do torby też gdzieś już sobie leżą :D

Ja posegregowałam ciuszki które mam i które zakupiłam(dzisiaj wpłacam pieniązki także jeszcze ich w domu nie mam)i niewiele mi zostanie a mianowicie parę spodni czy bluzeczke dokupić i tak wsio!wyprawka ciuszkowa jest :))

MISIACZEK po pierwsze za 300 zł łóżeckzo ciuskzi i wózek to dla mnie jakieś mało co fajne...pewnie poniszczone albo jakiegos "starego"typu...nie chciałabym tak...rozumiem ciebie doskonale i wolałabym kase jak juz albo chociaż jakieś fotki tych rzeczy i wtedy bym sie zastanawiała bo to nie jest tylko kupić...ja chce mieć coś ładnego nie zniszczonego...

dziewczyny czy jest jakis sprzedawca na internecie, najlepiej na allegro od ktorego mozna kupic wszystkie elementy wyprawkowe typu: wkladki laktacyjne, podklady poporodowe, majtki jednorazowe, butelke, smoczek, itd.

i drugie moje pytanie odnosnie pobytu w szpitalu bo ni jak nie moge sobie przypomniec czy bedziecie chodzily w szpitalu w samej koszuli nocnej czy bedziecie jeszcze ubieraly stanik plus wkladki laktacyjne?

dziewczyny czy jest jakis sprzedawca na internecie, najlepiej na allegro od ktorego mozna kupic wszystkie elementy wyprawkowe typu: wkladki laktacyjne, podklady poporodowe, majtki jednorazowe, butelke, smoczek, itd.

i drugie moje pytanie odnosnie pobytu w szpitalu bo ni jak nie moge sobie przypomniec czy bedziecie chodzily w szpitalu w samej koszuli nocnej czy bedziecie jeszcze ubieraly stanik plus wkladki laktacyjne?
ja biore stanik do karmienia i wkladki. ostatnio mialam tylko taki normalny i nameczylam sie z nim okrutnie. byly dziewczyny co mialy same koszulki i chodzily ciagle z takimi mokrymi plamami... :/

reklama
Do góry