reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

gorgusia kosz super
fasolka fotelik super i cena dosyć atrakcyjna
Co do smoczków to pierwszy smoczek miała Nuk potem kupowałam Avent ale odkąd zaczęła rozgryzać smoczki jak była troszkę starsza zaczęłam kupować Canpol.
Dla Zuzi mam Canpolu i zamówiłam teraz jeden Avent.

reklama
Ja wierna do konca TT, smoczki tez mam z ich serii, jak sie mlodemu nie spodobaja to pomysle nad zmiana :-)

miq ja jak narazie postawiłam na Lovi.. kupiłam buteleczki samosteryzlizujące i smoczki.. a czy małej sie spodobają to zobaczymy:)

A juz myślałam ze tylko ja taka wyrodna matka jestem :-). Ja kupiłam Persil sensitive.
Przy Patim od razu używałam zwykłego pepsilu i nigdy nic mu nie było .
Ja tak samo persil sensitive przy Adriannie, najwyżej byłoby drugi raz prane, za drogie mi te jelpy, dzidziusie i inne :-)

a ja kupiłam kremy do pupki i ciałka z Ziajki - używał kto ? Pani mi poleciła i nie wiem , może dziadosssskie jakie czy coooo
shocked.gif
?
Mi się ziajka źle rozsmarowywała, tak jak jestem zadowolona z kremów dla dorosłych, tak dla Ady pupki byłam załamana.

Ja jak przy Adriannie, nie mam zamiaru niczym smarować, kremować, chyba, że będzie taka potrzeba, natomiast na pewno będziemy się wietrzyć. :-)

Ostatnia edycja:
Ja sie wczoraj wkońcu zabrałam za przygotowywanie pokoiku dla naszej kruszynki. Sprzatnelam z M wszystkie graty z pokoiku, ktory do tej pory stal pusty ale zawsze cos tam sie wrzucalo na chwile zamiast na strych i z tej chwili robila sie dluższa chwila a pokój w końcu sie zagracil. M zlozyl komode, którą kupiłam na ubranka. dla starszej córci złożyliśmy w końcu nowe wieksze łóżeczko a to mniejsze przestawilismy do pokoiku dzidzi. Musze kupic jeszcze kilka drobiazgow jak żyrandol, ozdoby na sciane dywanik i pokoik będzie gotowy. dzisiaj byłam u rodzicow i przywiozlam 4 worki ubranek po starszej corci musze teraz je przebrac i wybrac te najmniejsze, poprać poprasować i poukładac w komodzie. Taka praca to teraz dla mnie przyjemnośc:-)

Ja smoczki aventa używałam dla smyków i teraz też bede a butelki LOVI :)

Ja zakupiłam pierwsze zabawki dla Marcelka :D a powinnam za ciuszki czy do szpitala rzeczy sie wziąsć :p ale spokojnie zdążę :))

Dziewczyny piękne i już coraz bardziej konkretne zakupy ;)

Gorgusia ja też tej dziewczyny nie widziałam na oczy :)
ale cieszę się, że są na świecie jeszcze bezinteresowni ludzie :)

No Mantezowa, to teściowio się pokazali:-D A jakie to niemieckie środki szanowna mamusia upatrzyła, bo ja patrzyłam i nic nie znalazłam, i z Polski teraz Jelp przywiozłam:szok:

axarai byłam dzisiaj u rodziców i przywiozłam płyny, które mama mi kupiła.
Płyn do prania - Spee Sensitive
Płyn do plukania - Lenor hypoallergiczny pur sensitiv
Plyn do kąpieli - Bubchen

Nigdy wcześniej nie uzywalam tych środków więc nie moge nic wiecej o nich napisać. Moja mama kupiła je od kogoś w pracy kto zajmuje się sprzedażą niemieckich produktów. Ten ktos twierdził że są sprawcone i dobre dla maluszków

reklama
Do góry