reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ale jestem z siebie dumna:) Mam już wszystko:) Torba do szpitala dla mnie i niuni gotowa. Pozostało pranie i prasowanie pościeli i ubranek. Ostatnie 8 tyg już na spokojnie:)
mig ja dostałam gratis do butelek takie smoczki LOVI dobre opinie mają.

reklama
A to ostatni mój zakup:

2012-07-14_12-57-29_20.jpg

wkłady do pieluszek wielorazowych, myjki bambusowe, wkładki laktacyjne wielorazowe oraz wkładki i podpaski wielorazowego użytku

Kasieq no niezła jesteś

a ja ostatnio dostałam od całkiem mi obcej osoby ubranka, bo moja koleżanka opowiadała jej o mnie, nie na zasadzie że coś potrzebuje, ale tak ogólnie mnie obgadałą :D
i ta jej znajoma sama zapytała czy nie chcę po jej córce - fakt, że parę, bo jej mała ma 2 latka i większość oddała, ale coś tam jej zostało
trochę mi głupio było, ale miło. Jeszcze dorzuciła kocyk

a ja jej w zamian wysłałam tomik wierszy z dedykacją ;)

oto fotki prezentów:

2012-07-14_13-03-40_225.jpg2012-07-14_12-58-37_870.jpg2012-07-14_12-59-52_179.jpg2012-07-14_13-01-16_108.jpg2012-07-14_13-02-33_553.jpg2012-07-14_13-03-12_952.jpg

Załączniki

• 2012-07-14_12-58-31_733.jpg
    2012-07-14_12-58-31_733.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnio edytowane przez moderatora:
do_ti- super prezent :D
Ja dużo ubranek dostałam od znajomej z forum internetowego. Nigdy nawet się nie widziałyśmy. Przysłała kosz dla Małego i był po brzegi wypełniony ciuchami, ręcznikami itd :)

My dziś kupiliśmy fotelik :-) Maxi Cosi CabrioFix o taki:
IMAG0240.jpg

A mój M złożył wreszcie bieguny do koszyka i wygląda to tak:
IMAG0241.jpg
Jest piękny! Pewnie na początku to w nim właśnie będzie spał Młodziak, bo będę mogła postawić to przy samym łóżku.

Co do wyprawki to jeszcze majtki jednorazowe, laktator i staniki do karmienia mi pozostały. W kolejnym tygodniu się pewnie spakuję. To znaczy M mnie spakuje, bo przecież to on musi wiedzieć gdzie co jest ;-)

wszystkie ubranka uprane teraz koszmar ich prasowania, kosmetyki na razie kupiłam nivea łącznie z mokrymi chusteczkami bo dostałam ze szkoły rodzenia bon ze zniżką 20% a po za tym słyszałam dobre opinie chce jeszcze dokupić Oliatum i pampersy do dokupienia, a ja ... kupiłam sobie to co należy .. zadowolenia brak .. wszystko zrzucone w jednym miejscu
Szukam jeszcze jakiegoś fajnego termometru którym bedę mogła też zmierzyć temperaturę jedzonka

Normalnie wpędzacie mnie w depresje... w wiekszości wiem co chcę ale jeszcze zakupów nie zrobiłam,czekam na wypłatę,ale mam problem ze smokiem... jakie smoczki kupiłyście albo macie zamiar kupić?

ale chodzi Ci o taki normalny smok czy do butli?? z takim normalnym smokiem bym poczekała... kupiłabym na próbę jeden smok i wypróbowała... mój np uwielbiał smoki z Canpol Babies...Avent, Lovi wypluwał :tak:

fasolka ja mam tej samej firmy fotelik, taki sam kolor, tylko dla nastepnej grupy wiekowej i jestesmy baaardzo zadowoleni ile Twoj kosztowal?

reklama
Do góry