reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Maja ja bym nie kupowała tego detektora. Za dużo przy tym stresu zwłaszcza jak dzidzia zmieni pozycję i nie będzie można znaleźć serduszka. Nie ma co panikować trzeba wierzyć w swoje dziecko.

reklama
Witam i GRATULUJE PRZYSZŁYM MAMUSIOM
mam do sprzedania rzeczy i książki które bardzo sie przydaja i pomagają w opiece nad maluszkiem
:
1.Książkę Pierwszy rok życia dziecka-twarda oprawa stan idealny!!!

2. Książkę Zawitkowskiego co nieco o rozwoju dziecka wraz z płytą CD- stan Idealny!!!

3.Książkę w oczekiwaniu na dziecko miękka oprawka stan bardzo dobry

4. Poduszkę do karmienia Fasolkę Motherhood z zapasową poszewką sztruks i wygodnym etui- stan bardzo dobry!!!

5. Karuzelę canpol baby misie miękkie stan bardzo dobry Tanio!!!

W domu nie mam żadnych zwierząt i nikt nie pali papierosów!

Wszystko czyściutkie czeka na nowych właścicieli!!!

POLECAM!!!

mieszkam w Krakowie możliwy odbiór osobisty lub wysyłka!!!

Proszę o kontakt mailowy
dorwojcik@interia.pl

Bunny dzięki właśnei utwierdziłam sie że to totalnie zbędny gadzet i za to kupimy lepszy monitorek dla maluszka:)
Kasia dziekuję :) musze przymierzyc ale narazie nie chce mi sie:) najwyodniejszy stroj jaki istnieje to pidzama:)

detektor pewnie że bezpieczny
a co do paniki to ktoś przesadza!
ja w poprzedniej ciąży 10 lat temu słuchałam i zero paniki, przecież to logiczne ze jak nie słychać to znaczy że albo jeszcze za wcześnie albo nie w tym miejscu szukamy dzidzi!
szok jak ktoś jest panikarzem to niech nie kupuje
ale ja sobie takiej radości nie odmówię ! ha :-)

reklama
Czy ma ktos z was takie łozeczko, jak sie sprawuje?
kojceglowne3.jpg

Do góry