reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

My mieszkamy z moimi rodzicami i mamy swoje dwa pokoje. Jeden duży salon i mniejszą sypialnię. W sypialni jest ogromne biurko,więc je wytargamy i tam będzie kącik dla Maleństwa.

reklama
U mnie na poczatku - z wygody - maluszek bedzie z nami w sypialni. A pozniej bedzie musial dzielic pokoj z bratem. Niestety, w bloku za bardzo sobie nie poszaleje z pokojami :-)

my mamy dwa pokoje, jeden robi za salon, a w drugim do tej pory byla sypialnia nasza plus pokoj Oliwki a teraz my sie musimy stamtad wyniesc, ah zal mi tego loza malzenskiego i ustapic miejsce drugiemu malenstwu

my musimy sie z maluszkiem pomiescic w jednym pokoju ale i tak innej opcji nie zakladalam ze na poczatku moglabym Go wydelegowac do osobnego a jak bedzie przesypial nocki to moze dostanie swoj pokoik choc fajnie tak si eobudzic w nocy i popatrzec ze taki maluszek spiocha obok :) juz si enie moge doczekac:)
przyszly mi koszulki co zamawialam:) szybko bardzo :) ciekawe czy beda dobre??:)

dobra zamówiłam ten detektor do słuchania tętna, w poprzedniej ciąży z bliźniakami miałam takie zwykłe słuchawki do słuchania ale gdzieś mi się po tych 10latach zawieruszyły :) więc zamówiłam i mam nadzieję że będą działać bo moi chłopcy wraz z mężem już nie mogą się doczekać :))) pamiętam że to było super zawsze wiedziałam że wszystko jest ok serduszko bije i wiedziałam gdzie jest :) super wrażenia :)

reklama
maja te koszulki tez wczoraj patrzalam ale wstaw jeszcze realne fotki bo tam na aukcji to takie dziwne sa te prezentacje

Do góry