reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

15.jpg

Taki pokoik mi się podoba oczywiście jak będzie chłopczyk to błękitne tylko dodatki a reszta może być taka sama , i te wspaniałe fotele tak mi się podobają :))))

reklama
MATIK cudny;))u mnie dzidzia też będzie miała swój pokoik tym razme od poczatku i też będzie trzeba obmyśleć co i jak(oczywiście w mozliwościach cenowych)...
PALEMKO supcio ;))ja te leginsy pewnie też zakupie;))

No śliczne;)ale drogie a na krótką chwile także dla mnie zbedne...tym bardziej że nie chce aby spało malenstwo z nami w pokoju...

Cyniczna to przynajmniej nie masz czego żałowac;-)
Ja niestety pamiętam że kiedys mogłam nosic 36 i S-eczki:-(A teraz to różnie od 40-44 takie by nie było za małe i mojego sadełka zbytnio nie obciskało.Moja waga to 68 prawie tyle co i u Ciebie.
Nasze baby nie będzie miec narazie pokoiku,łóżeczko będzie niestety stało w salonie obok naszego wyreczka.Kupię tylko jakis fajny komplecik pościeli z dodatkami do łóżeczka.Poprzednio urzędowałam z maluchem w bardziej ustronnym pokoiku ale teraz przeznaczylismy go dla Alanka.A więcej pokoi na parterze nie posiadamy.Pięterko jeszcze nie wyszykowane.W miarę możliwosci finansowych będzie trza szykowac pokoje dla dzieciaczków bo jak młodsze podrosnie gdzies będzie trzeba ulokowac:tak:W najgorszym przypadku przez rok,dwa pomęczą się bąble w jednym pokoiku.
Ja niestety wszelkie szaleństwa zakupowe odkładam na kiedy indziej,chodzę chwilowo w tym co mam bo przez ten samochód strasznie się spłukałam w sumie wyszło 4300zł wiec jak dla mnie nie mało.Ale juz mnie nosi za jakims nowym fajnym ciuszkiem:-D
Spodnie z gumą tym razem nie wiem dlaczego ale mnie wnerwiają i uciskają.

Najmniejszy rozmiar, w który wchodziłam, to 38 było... jakieś 8 lat temu hahahahaha;-):-D;-):-D Studia mnie wysysały hahahaha:-D A teraz 42 to standard... Specjalnie mi to nie przeszkadza :-D:szok::-D
My się wszyscy mamy zamiar pomieścić w 22metrowej sypialni. Ale łóżeczko u nas w ogóle nie zdało egzaminu, więc ciągle myślę o zakupie "kosza" lub kołyski coneco... Może coś takiego NOWA WERSJA! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity/CONECO (2116054606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?? Ale wszystko w fazie planowania. Dużo kosztów mi odchodzi, więc poszaleję i coś takiego chyba zakupię...
Beacia, mi też spodnie z gumką w pasie jakoś nie pasują. Niby luźne dresy, a mnie gniotą, uwierają... Ciążowe mam fajne "bezuciskowe", ale jeszcze na nie za wcześnie... Ciuchram więc leginsy na każdą okazję...

reklama
Cyniczna fajne te kołyseczki:tak:
Ja mam łóżeczko po Alanku na biegunach,momentami fajna sprawa.W nocy bujałam małego nogą i jeszcze na chwile mogłam oko przymknąc;-).
Nasza sypalnia na parterze to tylko 11metrów wiec zdecydowanie za ciasno dla czworga.Dlatego trza się było do salonu przeprowadzic.Ale za to jak teraz mam wygodnie spac,zwłaszcza jak mężo na nockę do pracy wybędzie.Nareszcie budzę się bez bolącego kręgosłupa:tak::-)

Do góry