reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

eh wy marudzicie ze jestescie za duze a ja jestem za mala rozm 36 ze mnie spada musze miec 34 a o takie ciazowki trudno

reklama
gorgusia my tez ale ja sobie kupilam sukienke jakies pol roku temu w lumpie na wage super modna odcinana pod biustem tak ze wejdzie beboch za 11zl heh kocham lumpz

Dziś byłam na zakupach i weszłam do 5 10 15 no i... wiem, wiem, jestem głupia bo za wcześnie ale kupiłam ślicznego "pajacyka" nie mogłam się opanować, a raczej mój M nie mógł się opanować:-)

martusia1605- ja nigdy nie mogę nic fajnego w lumpku znaleźć :/ moje kuzynki takie fajne ciuszki kupują a jak ja idę nic nie ma... hmmm

My wesele kuzynki mamy w pierwszy weekend października, ciekawe czy damy rade pójść.

Ostatnia edycja:
Ja mam mały problem gdzie maluszka ulokowac .Mamy mieszkanie 3 pokojowe ,dzieciaki maja osobne pokoje a salon z otwarta kuchnią robi za nasza sypialnie:crazy: . Był w planach domek ale z powodu róznych perypeti zyciowych odsunie sie to w czasie:-(.Więc maleństwo bedzie mieszkać z nami w salonie juz powoli obmyslam kacik dla fasolinki:-).

reklama
Do góry