Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i znowu sie pochwale co kupila moja siostra dla mojej coreczki-juz jej mówie zeby sie uspokoila z tymi zakupami:-)-bo juz mi tyle nakupila... kochana jest Zobacz załącznik 478789Zobacz załącznik 478791Zobacz załącznik 478792wszystkie te rzeczy rozmiar 68
ja dokarmiałam mlekiem Bebiko. Akurat sie udalo, ze Tom je dobrze tolerował, ale wiem ze nie wszystkie dzieci je mogą. a nie da sie ukryc, ze to wychodzi najtaniej.Dziewczyny a ja mam jeszcze pytanie jakie macie doświadczenie w "dokarmianiu" dzidziusia tj czym było karmione jeśli jeszcze po porodzie nie miałyście mleka lub czym dokarmiałyście jak go było za mało - wiem właśnie ze takie opanowanie jedzonka też trzeba mieć w domu w pogotowiu w razie co .. ale zupełnie nie wiem na co patrzeć ???