reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

i znowu sie pochwale co kupila moja siostra dla mojej coreczki-juz jej mówie zeby sie uspokoila z tymi zakupami:-)-bo juz mi tyle nakupila... kochana jest :) DSCN2620.jpgDSCN2631.jpgDSCN2634.jpgwszystkie te rzeczy rozmiar 68

reklama
Babydoll alez masz siostre! super! :)

w ogóle macie super zakupy :) my wczoraj odebraliśmy wózek, jestem mega, mega zadowolona, Mutsy jest cudowny, prowadzi się go pieknie, aaaa już się nie mogę doczekać :D
ubranka już mam w takiej ilości, że już sobie zrobiłam zakaz na oglądanie i kupowanie czegokolwiek :D
teraz muszę się zabrać za torbę itd :)

Anmika tego zapomniałam w sklepie sprawdzić,ale z tego co czytałam to nie,ale dla mnie to nie problem,wystarczy podłożyć coś pod materacyk albo wsadzić podusie,a takie maleńkie dziecko i tak powinno leżeć płasko

Dziewczyny a ja mam jeszcze pytanie jakie macie doświadczenie w "dokarmianiu" dzidziusia tj czym było karmione jeśli jeszcze po porodzie nie miałyście mleka lub czym dokarmiałyście jak go było za mało - wiem właśnie ze takie opanowanie jedzonka też trzeba mieć w domu w pogotowiu w razie co .. ale zupełnie nie wiem na co patrzeć ???

Polisia- my też mamy musty :D I według mnie jest rewelacyjny.

A wczoraj kupiliśmy takie cosie:

IMAG0225.jpgPieluszki tetrowe- są bardzo fajne, bo mocno tkane i im się nic nie rozłazi.
IMAG0226.jpgKaftanik na czas kiedy jeszcze będziemy walczyć z pępkiem.
IMAG0227.jpgGarnitur na wyjście ze szpitala :) Kaftanik i śpiochy.

Teraz rozkminiamy znowu kwestię fotelika... Maxi cosi cabrio albo peeble, szukamy używanego, ale czy inwestować też w bazę iso fix... nie wiem,nie wiem! Pomocy!

Ostatnia edycja:
My sobie z iso fixem daliśmy spokój,zupełnie nie podoba mi się montaż tego w aucie,co do fotelika to my bedziemy mieli Popii,taki co jest w zestawie z wózkiem,więcej zainwestujemy w kolejny,gdybym miała więcej kasy to kupiłabym maxi cosi city
A w mutsy transporterze zawsze się kochałam ah zabrakło pieniędzý,al,e ten nasz jest podobny i bardziej podoba mi się spacerówka

Właśnie montaż iso fixa w samochodzie jest mega łatwy, a przy tym fotelik wpina się bez walczenia z pasem... Jak sobie pomyślę,że wożąc Małego do żłobka będę go wpinać i wypinać co najmniej 2 razy dziennie to mi się z tym pasem odechciewa... Tylko iso fix jednak troszkę kosztuje...

reklama
Dziewczyny a ja mam jeszcze pytanie jakie macie doświadczenie w "dokarmianiu" dzidziusia tj czym było karmione jeśli jeszcze po porodzie nie miałyście mleka lub czym dokarmiałyście jak go było za mało - wiem właśnie ze takie opanowanie jedzonka też trzeba mieć w domu w pogotowiu w razie co .. ale zupełnie nie wiem na co patrzeć ???
ja dokarmiałam mlekiem Bebiko. Akurat sie udalo, ze Tom je dobrze tolerował, ale wiem ze nie wszystkie dzieci je mogą. a nie da sie ukryc, ze to wychodzi najtaniej.

Do góry