reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a to mój dzisiejszy zakup, nareszcie :)
Zobacz załącznik 478493

śliczny wózek
ładny kolorek

a oto moje zakupy:) nie jestem do konca przekonana co do tych butelek LOVI ale tych co chcialam nie bylo w przedziale wiekowym...
Zobacz załącznik 478606Zobacz załącznik 478607Zobacz załącznik 478608

widzialam jeszcze wanienke z odplywem i termometrem elektronicznym do mierzenia temperatury wody za 60zl w Realu. ale nie wiem. niby rozwiazanie niezle.

super zakupy
a te rozwiązanie w realu ciekawe ;)

reklama
żanetka,jasminum super furki:tak:
maja ja tez jakos wole emolium,z oilanu kupuję nieraz balsam i tez jest ok,seria oilan jest troche tansza od emolium ,oilatlum,balneum
*martusia* ja dla Alana miałam te butelki z lovi i byłam zadowolona,co do termometru czy sie zepsuje to sie nie martw pewnie szybko nabierzesz wprawy i wode na dotyk bedziesz wiedziec jaka wlac,:tak:
A on jest taki naklejany? na mojej był w kszkałcie kaczuszki naklejany działał tylko szybko sie odkleił,małam jeszcze dodatkowy taki z baby ono za kilka zł.

żanetka,jasminum super furki:tak:
maja ja tez jakos wole emolium,z oilanu kupuję nieraz balsam i tez jest ok,seria oilan jest troche tansza od emolium ,oilatlum,balneum
*martusia* ja dla Alana miałam te butelki z lovi i byłam zadowolona,co do termometru czy sie zepsuje to sie nie martw pewnie szybko nabierzesz wprawy i wode na dotyk bedziesz wiedziec jaka wlac,:tak:
A on jest taki naklejany? na mojej był w kszkałcie kaczuszki naklejany działał tylko szybko sie odkleił,małam jeszcze dodatkowy taki z baby ono za kilka zł.

nie sprawdzalam, ale na wbudowany nie wygladal, wygladal tak troche made in China. hm, no to jestem w kropce miedzy zwykla wanienka a ta wlasnie.

no a teraz akcja laktator:( musze kupic wczesneij i nie wiem jaki napewno elektryczny ale jaki??? moze jakas doswiadczona mamusia podpowie??

witam my również zakup wózka mamy już za sobą, czekamy teraz na przesyłkę, a wybraliśmy taki:

Załączniki

• 8743_fuchsiarouge.jpg
    8743_fuchsiarouge.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 39
Miq mi się też ten wózio podoba i nawet kolor ten sam , ale nie widziałam go jeszcze na żywo i jakoś boję się kupić wózka , którego jeszcze nie "pomacałam" , daj znać jak przyjdzie czy Ci się podoba i czy praktyczny. Poza tym mam strasznego pietra przed kolorem , a jak jednak chłopiec się urodzi???? hmm Tak właśnie miałam z Miłoszkiem (przez 9 m-cy była dziewczynka , a tu bęc chłopiec).

a to mój dzisiejszy zakup
15-CZ POŚCIEL HAFT DO LOZECZKA 140x70 MOSKITIERA (2424428930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzór Śpioch na chmurce w zieleni

*martusia* super zakupy :) a co do wanienki z termometrem to ja kupilam sobie przez internet takawanienka.jpgi ogolnie jest sliczna-ale co do tego termometra-to raczej dlugo nie bedzie dzialac -poniewaz to jest taka naklejka z taka mala ala plytka-gdzie odczytuje sie temperature- a juz sie odkleja-a nawet wody jeszcze nie bylo;) wiec watpie zeby dlugo to wytrwalo....Mi to nie przeszkadza -bo wlasciwie nie potrzebuje termometra-wzielam ta wanienke-bo byla ze stojakiem :)

zaanetkaa ale wypasiony wozek-super :tak:
jasminum82 sliczne kolorki ma twoj wozeczek- sliczny:tak:!
miq wozek przesliczny tez o nim mysle :tak:

alebur mam taką samą pościel tylko inny wzór
co do wózka to widziałam go na żywo, wahałam się między tym a Tako Laret ale ten jest lżejszy, zwinny, jedną ręką można go prowadzić, ma ładny kształt, jedyny "-" to brak amortyzacji, ale jak spojrzałam na te wszystkie sprężyny... to stwierdziłam, że może i lepiej nie będzie miało się co psuć. Kolor wybrał mąż, stwierdził, że jak nawet lekarz się pomyli to ten kolor i do chłopca będzie pasował, bo to nie jest taki typowy róż, myślę, że nie zawiodę się na nim

reklama
Do góry