reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a to mój dzisiejszy zakup, nareszcie :)
Zobacz załącznik 478493

śliczny wózek
ładny kolorek

a oto moje zakupy:) nie jestem do konca przekonana co do tych butelek LOVI ale tych co chcialam nie bylo w przedziale wiekowym...
Zobacz załącznik 478606Zobacz załącznik 478607Zobacz załącznik 478608

widzialam jeszcze wanienke z odplywem i termometrem elektronicznym do mierzenia temperatury wody za 60zl w Realu. ale nie wiem. niby rozwiazanie niezle.

super zakupy
a te rozwiązanie w realu ciekawe ;)

reklama
żanetka,jasminum super furki:tak:
maja ja tez jakos wole emolium,z oilanu kupuję nieraz balsam i tez jest ok,seria oilan jest troche tansza od emolium ,oilatlum,balneum
*martusia* ja dla Alana miałam te butelki z lovi i byłam zadowolona,co do termometru czy sie zepsuje to sie nie martw pewnie szybko nabierzesz wprawy i wode na dotyk bedziesz wiedziec jaka wlac,:tak:
A on jest taki naklejany? na mojej był w kszkałcie kaczuszki naklejany działał tylko szybko sie odkleił,małam jeszcze dodatkowy taki z baby ono za kilka zł.

żanetka,jasminum super furki:tak:
maja ja tez jakos wole emolium,z oilanu kupuję nieraz balsam i tez jest ok,seria oilan jest troche tansza od emolium ,oilatlum,balneum
*martusia* ja dla Alana miałam te butelki z lovi i byłam zadowolona,co do termometru czy sie zepsuje to sie nie martw pewnie szybko nabierzesz wprawy i wode na dotyk bedziesz wiedziec jaka wlac,:tak:
A on jest taki naklejany? na mojej był w kszkałcie kaczuszki naklejany działał tylko szybko sie odkleił,małam jeszcze dodatkowy taki z baby ono za kilka zł.

nie sprawdzalam, ale na wbudowany nie wygladal, wygladal tak troche made in China. hm, no to jestem w kropce miedzy zwykla wanienka a ta wlasnie.

no a teraz akcja laktator:( musze kupic wczesneij i nie wiem jaki napewno elektryczny ale jaki??? moze jakas doswiadczona mamusia podpowie??

witam my również zakup wózka mamy już za sobą, czekamy teraz na przesyłkę, a wybraliśmy taki:

Załączniki

• 8743_fuchsiarouge.jpg
    8743_fuchsiarouge.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
Miq mi się też ten wózio podoba i nawet kolor ten sam , ale nie widziałam go jeszcze na żywo i jakoś boję się kupić wózka , którego jeszcze nie "pomacałam" , daj znać jak przyjdzie czy Ci się podoba i czy praktyczny. Poza tym mam strasznego pietra przed kolorem , a jak jednak chłopiec się urodzi???? hmm Tak właśnie miałam z Miłoszkiem (przez 9 m-cy była dziewczynka , a tu bęc chłopiec).

a to mój dzisiejszy zakup
15-CZ POŚCIEL HAFT DO LOZECZKA 140x70 MOSKITIERA (2424428930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzór Śpioch na chmurce w zieleni

*martusia* super zakupy :) a co do wanienki z termometrem to ja kupilam sobie przez internet takawanienka.jpgi ogolnie jest sliczna-ale co do tego termometra-to raczej dlugo nie bedzie dzialac -poniewaz to jest taka naklejka z taka mala ala plytka-gdzie odczytuje sie temperature- a juz sie odkleja-a nawet wody jeszcze nie bylo;) wiec watpie zeby dlugo to wytrwalo....Mi to nie przeszkadza -bo wlasciwie nie potrzebuje termometra-wzielam ta wanienke-bo byla ze stojakiem :)

zaanetkaa ale wypasiony wozek-super :tak:
jasminum82 sliczne kolorki ma twoj wozeczek- sliczny:tak:!
miq wozek przesliczny tez o nim mysle :tak:

alebur mam taką samą pościel tylko inny wzór
co do wózka to widziałam go na żywo, wahałam się między tym a Tako Laret ale ten jest lżejszy, zwinny, jedną ręką można go prowadzić, ma ładny kształt, jedyny "-" to brak amortyzacji, ale jak spojrzałam na te wszystkie sprężyny... to stwierdziłam, że może i lepiej nie będzie miało się co psuć. Kolor wybrał mąż, stwierdził, że jak nawet lekarz się pomyli to ten kolor i do chłopca będzie pasował, bo to nie jest taki typowy róż, myślę, że nie zawiodę się na nim

reklama
Do góry