demetrios
Fanka BB :)
Merlin łóżeczko jest drewniane - sosnowe i to jest surowe drewno.
Nagapalma śliczny ten wózek ale cenowo dla mnie niestety nieosiągalny.
Nagapalma śliczny ten wózek ale cenowo dla mnie niestety nieosiągalny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jak nie będzie chciał smoków tych co kupiłam to trudno ... wybrałam najlepszą opcję która mi najbardziej odpowiada - najwyżej będę kupować inne.
Najczęściej dziecko uczulenia dostaje od jedzenia, co uczuli też będę wiedzieć bo kolorowe bedę prac w jednym a białe w drugim - więc wszystko jasne jeśli chodzi o płyn zmiękczający najwyżej go odstawię i sprawdzę ..
Nauczyłam sie robić pewne rzeczy na wyczucie bo można właśnie popaść w absurdy - to moje pierwsze dziecko i wiem że jeśli czegoś nie zrobię to i tak sie nie dowiem czy lubi czy działa ... Wiesz to trochę jak z pampersami ktos mi powiedział ze uczulają jak bedzie sie zmieniać na inną markę - u tej koleżanki tak było, u was np już nie więc morał taki ze tez muszę spróbować żeby wiedzieć o co chodzi
a po za tym to jak pisałam moje pierwsze dziecko i pewnie tak jak Ty bardziej już doświadczona nie umiem sobie powiedzieć a będę miała tą jedną butelkę jak sie nie spodoba dam inną a będziesz to robić jak już dzidziuś będzie - chce być w miarę przygotowana na tyle ile mi instynkt podpowiada i zdrowy rozsadek też ;P
Pajka ja się obawiam, że z 2 alergików urodzi się mała dzidzia alergik ;/
trochę się tego boję