reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja juz mam poprane i poprasowane poukładane na sliczne stosiki w szafkach:-p i spokojniejsza jestem ze to mam gotowe i bez przesady w zamknietej szafce sie nie zakurzy itp zreszta ja w ciagu najblizszego miesiaca chce juz wszystko na gotowo miec łacznie z kacikiem dla dzidzi wozek jedynie zostawie sobie na poczatek sierpnia ...

reklama
ja wózek to teraz chcę kupić na koniec miesiąca, to zakup, którego najbardziej się obawiam, bo duży zakup i trochę musi mi posłużyć, więc chcę już teraz kupić, żeby w domku już stał gotowy. Nauczę się przy okazji obsługi :) no i zostanie mi jeszcze materacyk do łóżeczka i wiadomo, całą masę drobnych rzeczy, na które niestety kupę kasy idzie :no:

ja wózek to teraz chcę kupić na koniec miesiąca, to zakup, którego najbardziej się obawiam, bo duży zakup i trochę musi mi posłużyć, więc chcę już teraz kupić, żeby w domku już stał gotowy. Nauczę się przy okazji obsługi :) no i zostanie mi jeszcze materacyk do łóżeczka i wiadomo, całą masę drobnych rzeczy, na które niestety kupę kasy idzie :no:

Ja wozeczek mam wybrany kwestia tylko pojscia do sklepu i zamowienia koloru czeka sie ok tyg ...w sumie mogła bym predzej go zakupic ale z miejscem do ''parkowania'' problem i dlatego na sam koniec mam go w planach...

no, macie rację z tym praniem, nie ma co tak wcześnie. A nowe oczywiście, też będę prała, bo jak pisze Pajkaa to nie wiemy, gdzie to leżało i koło czego a tak wypierze się w specjalnym proszku i będzie bezpieczne.

Dziewczyny, potrzebuję zakupić baldachim, przybornik na łóżeczko, pościel wszystko do kompletu, żeby pasowało ale nie mogę znaleźć, żeby można było sobie elementy dobrać samemu. Bo ja mam łóżeczko, stelaż do baldachimu, wypełnienie pościeli, a te rzeczy są w kompletach z innymi rzeczami, jak. np. pościel, ochraniacz, przybornik, firanki, baldachim. Ja nie chciałabym kupować całego kompletu, bo po co przepłacać za rzeczy, które już mam w domu. A chciałabym sobie coś dobrać u jednego sprzedawcy. Czy spotkałyście się z taką możliwością np. na Allegro?

a na pewno chcesz baldachim?? powiem Ci, że ja bardzo chcialam i postal miesiąc :-Dbo strasznie kurz na nim się osadzał... a prasowanie tego to koszmar :-) ja się spotkałam, ale z kompletami calymi...

jasminum ja kupiłam na allegro posciel, ochraniacze, itd. od mamo-tato.com czy jakos tak, to jest sklep i mają oprócz konta na allegro także sklep online MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka i mozn azakupic wszystko oddzielnie

Ja też tam kupowałam MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka.
Ładne wzory, no i można mieć wszystko do kompletu - pościel, kocyk, przybornik, rożek, zasłony a nawet kosz na pranie.
Ja kupowałam tylko poszwę na kołdrę i poduszkę, rożek, kocyk i prześcieradła.
Inne bajery sobie odpuściłam ze względu na koszt, ale przyznaję, że musiałam ze sobą walczyć, żeby jeszcze nie dorzucić kosza na bieliznę, przybornika etc.

a na pewno chcesz baldachim?? powiem Ci, że ja bardzo chcialam i postal miesiąc :-Dbo strasznie kurz na nim się osadzał... a prasowanie tego to koszmar :-) ja się spotkałam, ale z kompletami calymi...

sama nie wiem, pomyślałam sobie, że właśnie ten cały kurz to się na baldachimku osadzi a nie poleci do dziecia :-), a potem wypiorę i znowu założę.

a właśnie przyszło zamówienie z C&A :)
Kurteczki prześliczne ale bodziaków brak, wyprzedane :(((

Ostatnia edycja:
reklama
Rybka z kombinezonem to ja bym sie wstrzymała bo nie wiadomo jakie dzidzi duze sie urodzi i jak szybko rosnac bedzie.....a tak pozatym to wydaje mi sie ze jak juz to bardziej 74 lub wiekszy jak ma cała zime przechodzic ....

Do góry