reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
MARTUSIA ta sukieneczka no cudo:)
ALEBUR już wyobrażam sobie jak dziekco butkami obkopuje ten jasny materiał :0 odradzałabym jasnych wózkó tym bardziej w dolnych częściach...to ma służyć a nie tylko ładnie wygladac(gdzie i tak bedziesz wtedy musiała przepierać często)...

EDIT:teraz zjechałam niżej i z imitacji LNU sa różne kolorki takze spoko :D i ten kolor z nr.6 super!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie brałam pod uwagę tylko te kolory , które mają ciemne obicia na podnuszkach , ale muszę zobaczyć je jeszcze na żywo , być może już mi się tak nie będą podobać ;)

Faktycznie te TAKO LARET z imitacją lnu są śliczne. Mi podoba się ten kremowo-brązowy - kolor 5L.
u Nas Tako laret będzie na 99% ten wózeczek ma wszystko co bym chciała a ten kolor jest boski, ciekawe jak na żywo się prezentuje, widział ktoś?

a to są nasze dotychczasowe zdobycze dla naszej córci :) Część ubranek jest neutralnych, część typowo dziewczęcych i niech już tak pozostanie :)
Zdjęcie0904.jpgZdjęcie0905.jpgZdjęcie0906.jpgZdjęcie0907.jpgZdjęcie0908.jpgZdjęcie0909.jpgZdjęcie0910.jpgZdjęcie0911.jpgZdjęcie0912.jpgZdjęcie0913.jpg

jajku sliczny ten tako z lnem piekny, a do noska ja mam fride

jasminum sliczne ubranka
miq ja widzialam lareta na zywo super jest

Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne ubranka!!!!!!!!!!!
Ten Tako Laret Len faktycznie piękny! ja to mam największy dylemat właśnie dotyczący wózka! Jak jeszcze miałam ograniczone możliwości finansowe, to było ok, ale jak dziadziuś stwierdził, że on pierwszej wnusi stawia cztery kółka, to zgłupiałam totalnie:-D
ten mi się podoba ENZO EVO 2012 4W1+ PARASOL+FILM+GRATISY+WYS0ZŁ (2359049926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ten NOWOŚĆ ADAMEX NITRO-ECO!SUPER LEKKI 4W1+GRATISY (2354740225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ten *LEO*WÓZEK GRACO SYMBIO + FOTEL+TORBA+ŚPIWÓR - 11X (2358822319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i x-landery też są fajne, XA też już ma przekładaną spacerówkę, tylko trochę ma mało zakrywającą budkę w gondolce jak na zimę, i w spacerówce budka ma to okienko, i nie wiem czy zakrywane, bo jak nie zakrywane, to będzie dzidzi świecić słonko na główkę?
i ten, tylko, że na plastikach WÓZEK K-ART 3W1 + FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI-COSI " CABRIO FIX " - 1266.39 zł - Junior - wózki dziecięce - Junior - wózki dziecięce i bądź tu człowieku mądry. Co myślicie kobitki, ma ktoś już cos wybranego?

Do góry