reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

No pewnie ż emamusia musi być atrakcyjna i ja taka jestem:p skromna z emnie osoba co hehe ale cóż tak o sbie uważam i tyle :pubiorę się oczko wymaluje ładnie włoski ułoze i heja na zakupy spacer itd.jedynie masakra z emnie w domku hehe czyli dresy(już od wczoraj w nich smigam kupiłąm sobie do domku)bluzka czy sweterek włoski tak uwiazane aby nie przeszkadzały no seks bomba hehe no ale w domu to ja nie stroje się a przykładam do wygody ;)

Obcasiki KOCHAM je ;))koturnie RÓWNIEŻ;))płaski but też spoko bo wygodne hehe

reklama
Marudka wczoraj emek mi zamówił na allegro dwie bo były w promocji za połowe ceny ale z krótkim rekawkiem ale w sumie chcialam tez takie bo ciepelko bedzie i nie bede miala nic co zakryje brzuszek :) a prezencik dostaliśmy z kropkiem od taty na walentynki:) zaraz znajde linka to wkleje
T-shirt ciążowy z misiem na piłce

http://www.mytummy.pl/krotki-rekaw/13-ubrania-ciazowe-tshirt-ciazowy.html

a z długim bym chciala taką
http://www.mytummy.pl/dlugi-rekaw/36-serduszko-z-biedronkami-czerwona-bluzka-ciazowa.html i właśnei taką Hotell mama all inclusive :)

Ostatnia edycja:
Maja super koszulki:tak:.Ja uwielbiam buty na obcasie (zresztą buty to moja słabość:zawstydzona/y:) lubie koturny i szpilki ale biegam tez w balerinach które kocham za wygodę ,w tym roku niestety tylko na takie będe skazana bo latem przy upałach puchną mi nogi a w ciąży to ogólnie masakra .Ale co tam kupie sobie jakies fajne dwie pary i już .Do fryzjera sie wybieram bo odrosty mam ,ale narazie sie wstrzymuje bo sie boje że zapachu nie zniose wszystko mi śmierdzi ze zdwojoną siłą :eek:.

Fasolka ja też jestem maniaczką butów :) ale głównie baletki , japonki ,adidaski, jakieś takie sportowe sandałki , półbutki no i kozaki:) kocham zimą chodzić w długich butkach i w tunikach :) więc troche ich tam si ejednak znajdzie ze beda pasowaly tez na brzuszek:) co do włosów to ja mam farbę kupiłam mea zapas w grudniu żeby móc utrzymać super kolorek przez zimę i wiosnę ale narazie nei farbuję choć koloru już dawno nie mam :( bo leże w łóżku i nie trzeba mi narazie ale jak tylko z niego wyskocze to odrazu pofarbuję włoski
Demetrios extra ale ta bije wszystkie:)
Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży

Ostatnia edycja:
Fajne koszulki :tak:;-):-D Super nadruki :-D Ale ja takich nie kupuję, w ogóle nie kupuję żadnych z "brzuszkowymi" aplikacjami - to nie w moim stylu. Choć być może za stara już jestem:-D:-D:tak::-D

eee tam cyniczna za stara:p poprostu nie kazdy dobrze sie czuje w takich ubrankach , tak jak ja w szpilkach np:)
a ja pomimo swoich 24latek kooocham koszulki z myszką miki , tweetym itp więc takie śmieszne brzuszkowe aplikacje jak najbardziej w miom stylu :)

reklama
Koszulka po prostu świetna tylko cena powalająca. A co do wieku to ja ty chyba najstarsza jestem .... ale co tam młoda duchem;-).Moja znajoma która urodziła dziecko w wieku 42 l (leczyli się nie mogli a tu po latach ,myślała ze menopauze ma a lekarz jej na to ze taką z oczami;-)) powiedziała ze to najlepszy lek odmładzający:-).

Do góry