reklama
myszka8818
Fanka BB :)
Dziewczyny, a któraś słyszała jakieś opinie o wózku Camarello Carera lub Srion?
myszka8818
A trzecim moim typem jak narazie jest Anex Sport.
Paulina_Austria
Ja juz się nawet za żadnym innym nie rozglądam
W sumie jeszcze zanim zaszlam w ciaze wiedziałam, ze w razie co, chce ten konkretny i tak mi zostało
W sumie jeszcze zanim zaszlam w ciaze wiedziałam, ze w razie co, chce ten konkretny i tak mi zostało
Neki
Ja miałam Britax agila- nadaje się świetnie do miasta, na utwardzone drogi, bardzo lekki i łatwy do przewożenia- akurat tego bardzo potrzebowałam. Można wmontowac w niego też fotelik samochodowy tej samej firmy- wiec super jak trzeba było do sklepu wyskoczyć a dzidzia zasnęła w aucie.
Niestety po piachu, miękkim sniegu-zwłaszcza takim rozmarzajacym radzi sobie słabo.
Wersja która miałam teraz jest trochę poprawiona i widziałam ze są amortyzatory- u mnie nie było, denerwowało mnie twarde zawieszenie ale dzieciaki były zadowolone z trzachania
Niestety po piachu, miękkim sniegu-zwłaszcza takim rozmarzajacym radzi sobie słabo.
Wersja która miałam teraz jest trochę poprawiona i widziałam ze są amortyzatory- u mnie nie było, denerwowało mnie twarde zawieszenie ale dzieciaki były zadowolone z trzachania
Roni21
Spider's Web
Mi się anexy nie podobają. Przypominają mi bebetto i inne tego typu. Ale mają fajne kolory.
Przechodziłam już przez różne wózki od Graco podwójnego przez X-landera, quinny, mutsy itd.
Z tej okazji właśnie nie mam pojęcia co chce tym razem
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Przechodziłam już przez różne wózki od Graco podwójnego przez X-landera, quinny, mutsy itd.
Z tej okazji właśnie nie mam pojęcia co chce tym razem
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
reklama