reklama
ja poszłam w ciemny wózek a dodatkami będę go rozweselać, wybrałam anex cross osobiście bardzo mi się spodobał, a dodatkowo duży plus za materiał z eco skóry (łatwiej się czyści) a co do fotela to raczej nie polecam używanego, fotele mają swoją datę ważności, duża część fotela to styropian który z czasem się kruszy więc stary fotel nie będzie tak bezpieczny jak nowy
nukame
Fanka BB :)
Dziewczyny a miala ktoras do czynienia z iCandy strawberry? Widzialam duzo dobrych opinii. Jeszcze myslalam o Babyzen yoyo +, bo pewnie bedziemy duzo latac do Polski wiec podoba mi sie jego kompaktowosc tylko nie wiem czy by sie nadawal jako wozke codzienny.
kredka82
Ja bym chciala icandy peach ale cena troche za wysoka. Na zywo jedt cudnyDziewczyny a miala ktoras do czynienia z iCandy strawberry? Widzialam duzo dobrych opinii. Jeszcze myslalam o Babyzen yoyo +, bo pewnie bedziemy duzo latac do Polski wiec podoba mi sie jego kompaktowosc tylko nie wiem czy by sie nadawal jako wozke codzienny.
nukame
Ja bym chciala icandy peach ale cena troche za wysoka. Na zywo jedt cudny
No ja właśnie jeszcze nic na żywo nie widziałam. Mam nadzieje, ze po świętach będą jakieś fajne przeceny to się wybierzemy do sklepu pooglądać. Zaczynam się stresować, ze nic jeszcze nie mamy [emoji51]
Ja byłam oglądać ostatnio wózki w sklepie i żaden mi się nie podobał. Choć może inaczej - kolory niektórych i ogólnie wzór gondoli bardzo mi się podobały, jestem jednak przeciwniczką skrętnych kół i sztywnych stelaży. Byłam w szoku, gdy nie spotkałam w żadnym z dwóch sklepów ani jednego klasycznego wózka, na dużych kołach i wahaczach, by się wygodnie lulał i miał dobrą amortyzację nawet po ścieżkach leśnych, parkach i na kocich łbach. Znalazłam więc coś co trafiło w mój gust w internecie i planuję zamówić tak, by na początku marca już był.
UlaWojtysek
Początkująca w BB
reklama
Paulina_Austria
Mnie w sklepie bardzo spodobał się ten jasny anex, zastanawiam się tylko jak będzie się taki jasny kolor sprawował na co dzień, wózek prześliczny
Moj wybor Stoi i czeka w kartonie do zlozenia. Mysle, ze problemu nie bedzie bo te wozki sie latwo czysci