reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - wózki i foteliki

reklama
też oglądałam camarello carera ale w porównaniu z anexem cross jest większy i cięższy a ja nie chcę szarpać się z wózkiem ma być zgrabny i dobrze się prowadzić, a i cieszyć wyglądem moje oko ;)

Nic nie słyszałam o tym Camarello. Mi od początku Anex wpadł w oko, jakiś taki jest elegancki, zgrabny. Szukam dużo, ale ciągle do niego wracam.

Ja juz się nawet za żadnym innym nie rozglądam :p
W sumie jeszcze zanim zaszlam w ciaze wiedziałam, ze w razie co, chce ten konkretny i tak mi zostało :)

Ja miałam Britax agila- nadaje się świetnie do miasta, na utwardzone drogi, bardzo lekki i łatwy do przewożenia- akurat tego bardzo potrzebowałam. Można wmontowac w niego też fotelik samochodowy tej samej firmy- wiec super jak trzeba było do sklepu wyskoczyć a dzidzia zasnęła w aucie.
Niestety po piachu, miękkim sniegu-zwłaszcza takim rozmarzajacym radzi sobie słabo.
Wersja która miałam teraz jest trochę poprawiona i widziałam ze są amortyzatory- u mnie nie było, denerwowało mnie twarde zawieszenie ale dzieciaki były zadowolone z trzachania :-D

Mi się anexy nie podobają. Przypominają mi bebetto i inne tego typu. Ale mają fajne kolory.
Przechodziłam już przez różne wózki od Graco podwójnego przez X-landera, quinny, mutsy itd.
Z tej okazji właśnie nie mam pojęcia co chce tym razem ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry