Weronkazzz przebijanke ma od dawna, najpierw bawił się nią tak jak należy, teraz wyjmuje wszystkie ,,kołki'' i rozwala po całym mieszkaniu, nawet w piekarniku raz to znalazłam, młotkiem stuka w telewizor np.
Ale dziś byłam z nim w przychodni i tam jest taka przeplatanka z IKEI ,Adam siedział i bawił się dłuższą chwilę,jak nie mój syn
więc może to
Kakakarolina Czu Czu jest na prawdę fajne, dostaliśmy w paczce z rossmana,, próbke'' i z ciekawości patrzyłam na necie, spodobało mi się, ale Adasia jeszcze to nie bawi, musimy poczekać ,bo na rzie to albo to gryzie,albo rozrzuca po kątach. W ogóle dla mnie to jakiś kosmos puzzle,układanki dla Adasia, on nie lubi siedzieć w miejscu
Na razie jedyną sensowną zabawką wydje się być ta przeplatanka, w ogóle to już tych zabawek jest tyle ,że nie uśmiecha mi się jeszcze dokładać,ale tradycja to tradycja
A może podpowiecie co można kupić 7-miesięcznej dziewczynce? nie mam pomysłu na prezent dla siostrzenicy,szczególnie ,że a) to dziewczynka, ja mam syna
b) nie pamiętam co takiego malucha zabawi. Dodam,że ma fuuure grających,świecących zabawek,bujaczki nawet dwa,huśtawkę też ma
myślałam o chodziku,ale to nie zbyt zdrowe znowu....