reklama
marcia331
Fanka BB :)
Mojego ostatnio mierzylam i wyszlo jakies 84 cm. A waga 13,5 wiec sie nie dziwcie ze my takie duze rozmiary nosimy. Nie dosc ze dlugi to jeszcze gruby.
Marcia, e tam gruby. Mój Tymek ma 82cm i jakieś 12 kilo. Czyli podobnie. Szczupakiem nie jest, ale też grubo nie wygląda .
A my jakoś na te koszulki przeskoczyliśmy, bo bodziaków mało mam . Ale przyznam, że na zimną porę najlepsze. Pajace pożegnaliśmy w rozmiarze 74 . Tymek śpi w bodziaku lub koszulce i piżamkowych lub dresowych spodniach.
A my jakoś na te koszulki przeskoczyliśmy, bo bodziaków mało mam . Ale przyznam, że na zimną porę najlepsze. Pajace pożegnaliśmy w rozmiarze 74 . Tymek śpi w bodziaku lub koszulce i piżamkowych lub dresowych spodniach.
Agnes92
My tez po zimie pożegnamy bodziaki, w domu ich i tak ie używamy,bo po domu mały w koszulce i majtkach biega ale na dwór jeszcze są najlepsze ,mały jest taki energiczny,że w koszulka zaraz wyszłaby ze spodni i plecki na wierzchu by były
kakakarolina
No dla nas podstawowa funkcja body to trzymanie pieluszki ;-) bez tego zjeżdża z chudego tyłka dlatego koniec pieluszek to koniec bodziaków
mala.di
wooow, moja jeszcze w ogole nie czai takich rzeczy, nieraz sika podczas przewijania nawet
reklama
Natomiast u nas sadzałam kilka razy młodą na nocnik ale generalnie nici. Kiedyś się poniekąd udało: zdjęłam pieluchę sadzam i nic. A następnie bawiła się i stanęła w nocniku i zrobiła siku a ja brawo, cacy i nawet kawałek czekolady dałam! Więc młoda zrozumiała że na stojąco się korzysta z nocnika. Za chwilę była z tatusiem i wyjęła wkład z nocnika i stanęła w reszcie nocnika i co- kupa i to na stojąco! Ale w sumie dobrze, że dziecko z gołym tyłkiem nie poszło pod ścianę! Kupka Była na podłodze i na na brzegu nocnika Tak więc u nas korzystanie po męsku nawet przy grubszej robocie
Ostatnia edycja: