reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Sampe nie chcesz naciagać widze to mogę Ci jeszcze polecić tkmaxa tam bardzo często sa śliczne kocyki aaa i na allegro firmy carter's tylko trzeba szukać z polski nie z Usa.
Chcesz mogę Ci poszukac mam mnósttttttwo czasu bo coś urodzic nie mogę tylko powiedz przedział kasowy.
Chcesz mogę Ci poszukac mam mnósttttttwo czasu bo coś urodzic nie mogę tylko powiedz przedział kasowy.
Boska jesteś:-)
hmm nie chce siostry naciągać ale tak do 100zł to juz był by max...dla mnie i tak kosmos ale jak chce prezent to juz niech kupi porządny:-)
PS ale nie pisz juz sampe tylko sempe:-):-);-)
sempe to francuskie imię dla faceta hihihi
hmm nie chce siostry naciągać ale tak do 100zł to juz był by max...dla mnie i tak kosmos ale jak chce prezent to juz niech kupi porządny:-)
PS ale nie pisz juz sampe tylko sempe:-):-);-)
sempe to francuskie imię dla faceta hihihi
kakakarolina
Sempe
te co bym dla chłopca wybrała
Kocyk Juwel Pacific David Fussenegger Warszawa (2531284574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Carter's Śliczny, miękki kocyk 101x76 cm. z USA (2543345818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY PIR.WR.70x90cm (2494259727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOCYK KOC KREMOWY 76X102CM Z MALPKA SLICZNY (2546216512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Świetny polarkowy kocyk Carter`s z USA (2481904831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDS LINE MIĘCIUTKI KOCYK Z MAŁPKĄ 102x76 (2522401715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREWEX Kocyk Pled HIPPO 100 x 135 cm (2507037308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pokój dziecka | Kocyki dla niemowląt | Sklep, Artykuły Dla Dzieci, Wszystko dla Dziecka, Krzesełka, Łóżeczka - Bebele.pl
Pokój dziecka | Kocyki dla niemowląt | Sklep, Artykuły Dla Dzieci, Wszystko dla Dziecka, Krzesełka, Łóżeczka - Bebele.pl
te co bym dla chłopca wybrała
Kocyk Juwel Pacific David Fussenegger Warszawa (2531284574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Carter's Śliczny, miękki kocyk 101x76 cm. z USA (2543345818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DAVID FUSSENEGGER KOCYK BAWEŁNIANY PIR.WR.70x90cm (2494259727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOCYK KOC KREMOWY 76X102CM Z MALPKA SLICZNY (2546216512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Świetny polarkowy kocyk Carter`s z USA (2481904831) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDS LINE MIĘCIUTKI KOCYK Z MAŁPKĄ 102x76 (2522401715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DREWEX Kocyk Pled HIPPO 100 x 135 cm (2507037308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My mamy kocyk drewex i jest baaardzo fajny Franek do tej pory pod nim śpi, chociaż już z niego dawno wyrósł Ale musi miętolić jego metkę, więc nie da się go niczym zastąpić
A kocyk wygląda jak nowy mimo częstego prania
A kocyk wygląda jak nowy mimo częstego prania
No tak, kakakarolina się nudzi w oczekiwaniu na poród . Widzę tam kocyk BabyObo Pokój dziecka | Kocyki dla niemowląt | Sklep, Artykuły Dla Dzieci, Wszystko dla Dziecka, Krzesełka, Łóżeczka - Bebele.pl . Dotykałam go w sklepie - jest przecudowny i przemilusi. Przydałby się nam jeszcze jeden kocyk, więc jeśli będzie jeszcze jak mi się kiedyś uda do sklepu bez stresu wyskoczyć, to na pewno go kupię. Ciekawe, jak ten kocyk przeżyje prania...
kakakarolina
Zebyście wiedziały jak mi się nudzi... jak by która coś potrzebowała poszukam ) gdyby nie ta olimpiada to już całkiem bym zginęła.
Ja w sklepie oglądałam niedawno kocyk z BabyOno, ale bodajże był akrylowy i strasznie z niego włókna wychodziły... :/ Ten z mikrofibry chciałam właśnie sobie gdzieś podotykać jak dzag82, ale nie miałam możliwości, a jeszcze by nam się taki przydał
Ja w sumie mam dwa kocyki - jeden różowy, polarowy z wyszytym imieniem naszej Małej, taki jak tu:
!Dwustronny kocyk HAFT z IMIENIEM I METRYCZKĄ (2528770250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego jeden mam pluszowy firmy Bobas, taki grubszy.
Nie mam właśnie takiego cienkiego kocyka, bo wbrew pozorom ten z polarku jest dość mięsisty, bo jest podwójny. dzag82, ten z mikrofibry należy do tych cieńszych?
Ja w sumie mam dwa kocyki - jeden różowy, polarowy z wyszytym imieniem naszej Małej, taki jak tu:
!Dwustronny kocyk HAFT z IMIENIEM I METRYCZKĄ (2528770250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego jeden mam pluszowy firmy Bobas, taki grubszy.
Nie mam właśnie takiego cienkiego kocyka, bo wbrew pozorom ten z polarku jest dość mięsisty, bo jest podwójny. dzag82, ten z mikrofibry należy do tych cieńszych?
kakakarolina
polecam chociaż jeden oddychający bawełniany
ja mam kocyków z 5 uwielbiam kocyki majątek na nich tracę
ja mam kocyków z 5 uwielbiam kocyki majątek na nich tracę
reklama
weronkazzz
tulęTolę
superowe te kocyki! ja mam jeden w kropki i jeden z wielkiej przeceny w mamas&papas. absolutnie najmilszy w dotyku byl taki jeden w mothercare, ale kosztowal ze 300 pln. pogielo ich chyba