reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Sampe nie chcesz naciagać widze to mogę Ci jeszcze polecić tkmaxa tam bardzo często sa śliczne kocyki aaa i na allegro firmy carter's tylko trzeba szukać z polski nie z Usa.
Chcesz mogę Ci poszukac mam mnósttttttwo czasu bo coś urodzic nie mogę :-D tylko powiedz przedział kasowy.

Boska jesteś:-)
hmm nie chce siostry naciągać ale tak do 100zł to juz był by max...dla mnie i tak kosmos ale jak chce prezent to juz niech kupi porządny:-)

PS ale nie pisz juz sampe tylko sempe:-):-);-)

sempe to francuskie imię dla faceta hihihi

My mamy kocyk drewex i jest baaardzo fajny :) Franek do tej pory pod nim śpi, chociaż już z niego dawno wyrósł ;) Ale musi miętolić jego metkę, więc nie da się go niczym zastąpić ;)
A kocyk wygląda jak nowy mimo częstego prania :)

Ja w sklepie oglądałam niedawno kocyk z BabyOno, ale bodajże był akrylowy i strasznie z niego włókna wychodziły... :/ Ten z mikrofibry chciałam właśnie sobie gdzieś podotykać jak dzag82, ale nie miałam możliwości, a jeszcze by nam się taki przydał :)
Ja w sumie mam dwa kocyki - jeden różowy, polarowy z wyszytym imieniem naszej Małej, taki jak tu:
!Dwustronny kocyk HAFT z IMIENIEM I METRYCZKĄ (2528770250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego jeden mam pluszowy firmy Bobas, taki grubszy.
Nie mam właśnie takiego cienkiego kocyka, bo wbrew pozorom ten z polarku jest dość mięsisty, bo jest podwójny. dzag82, ten z mikrofibry należy do tych cieńszych?

reklama
superowe te kocyki! ja mam jeden w kropki i jeden z wielkiej przeceny w mamas&papas. absolutnie najmilszy w dotyku byl taki jeden w mothercare, ale kosztowal ze 300 pln. pogielo ich chyba :baffled:

Do góry