reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

Asia_Sonne ja również polecam katarek ;) miałam aspirator do noska z Canpola, coś takiego jak frida to na początku sprawdzał się równie dobrze w codziennej pielęgnacji ale podczas większej choroby gdzie fluki stały w zatokach praktycznie nie byłam w stanie odciągnąć sama, kupiłam Katarek i bez problemu sobie poradził ;) Tylko dobrze jak odkurzacz ma regulację mocy wtedy ustawiasz sobie siłę. Ja sama nie raz sobie odciągałam jak już nie miała siły dmuchać nosa przy chorobie ;)

Marciątko pościel do wózka to raczej zbędna rzecz;) równie dobrze położysz kocyk czy rożek jak posiadasz i przykryjesz kocykiem

reklama
Ja mam te z rossmana teraz ale mi w ogóle ten klej nie trzyma :/ odpadają zanim zdążę stanik założyć.... Więc kolejną paczkę kupię raczej z czegoś innego...

spróbuj lovi. Ja paskuda otworzyłam każde opakowanie wkładek w sklepie i kupiłam wg mnie najwygodniejsze :p

używałam też johnsona... są ok.

reklama
Ja na pieluszkach tetrowych miałam na opakowaniu napisane że wyprać w 90 stopniach

Wkładki trafiłam 2w1 aventu, ale na razie nie było mi dane ich użyć zobaczymy jak po porodzie.

Do góry