reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

Asia_Sonne ja również polecam katarek ;) miałam aspirator do noska z Canpola, coś takiego jak frida to na początku sprawdzał się równie dobrze w codziennej pielęgnacji ale podczas większej choroby gdzie fluki stały w zatokach praktycznie nie byłam w stanie odciągnąć sama, kupiłam Katarek i bez problemu sobie poradził ;) Tylko dobrze jak odkurzacz ma regulację mocy wtedy ustawiasz sobie siłę. Ja sama nie raz sobie odciągałam jak już nie miała siły dmuchać nosa przy chorobie ;)

Marciątko pościel do wózka to raczej zbędna rzecz;) równie dobrze położysz kocyk czy rożek jak posiadasz i przykryjesz kocykiem

reklama
Ja mam te z rossmana teraz ale mi w ogóle ten klej nie trzyma :/ odpadają zanim zdążę stanik założyć.... Więc kolejną paczkę kupię raczej z czegoś innego...

spróbuj lovi. Ja paskuda otworzyłam każde opakowanie wkładek w sklepie i kupiłam wg mnie najwygodniejsze :p

używałam też johnsona... są ok.

reklama
Ja na pieluszkach tetrowych miałam na opakowaniu napisane że wyprać w 90 stopniach

Wkładki trafiłam 2w1 aventu, ale na razie nie było mi dane ich użyć zobaczymy jak po porodzie.

Do góry