reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

reklama
Marciątko, jeśli nie nivea, to u nas świetnie się sprawdził cold cream z musteli. Ale jest nieco droższy, tyle, że może być również dla alergików ( a u nas po odstawieniu od piersi wyszła skaza białkowa i atopowe zapalenie skóry).
A podklady ja mialam belle tego typu Bella Mamma Podkłady Poporodowe Higieniczne 10Szt 2159 - Ceneo.pl sa w kazdej aptece i w sumie niedrogie :)

Choco pisala o kremie na brodwaki, mnie uratowal purelan Medela Krem Łagodzący Podrażnione Brodawki Purelan 100 7G 008.0017 - Ceneo.pl , a mialam i maltan i bephanten i jakis krem z ziołoleku, ale moj ssaczek pogryzl mi brodawki do krwi, zreszta do tej pory mam blizny ;)

wesolutka u nas szampon szybko poszedł w ruch, Wera urodziła się z długimi i gęstymi włosami, które jej się nie wytarły. Do tej pory używamy szampon z Emolium, jest bardzo wydajny i nigdy nie miała po nim problemów.
ps. doczytałam, że jest od 3 miesiąca i może faktycznie wtedy go kupiliśmy...

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o szampon ja polecam z Nivei szamponn i płyn do kąpieli 2w1 :) Przy nati używamy od początku i tak cały czas :) tez bardzo wydajne :)

A dlaczego szczotka ma być z naturalnego włosia? Różne opinie słyszałam i jak zwykle jestem w kropce. Aj.

reklama
Do góry