reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

A to prawda, że czasami patrze na te ubranka porównuję i uwierzyć nie mogę bo pomiędzy tym samym rozmiarem różnych firm jest mega różnica. Nie wiem jak ci producencji to mierzą. :dry:

reklama
Szczerrze mówiąc, miałam problem z segregowaniem ciuszków, bo to istne przekłamania były i układałam po prostu na oko. Podejrzewam, że później połowy nie wykorzystam, bo źle położyłam na kupkę... no ale co zrobić...

Ja też miałam problem z tymi rozmiarami :/ ostatecznie uznałam za miarodajne rozmiary z smyka i wg tego przymierzam inne i dzielę...

Do szpitala na razie zamierzam zabrać 56 ale jeszcze zo baczę co mi po usg ostatnim powiedzą-jeśli będą przewidywania że będzie duży to w razie czego wezmę 62...

Ja też mam od 62 w górę, coś małego mam, ale prawie nic :-) zobaczymy czy nasz wielki mały człowiek rzeczywiście takim sporym bobasem będzie jak mówią...

Ja też takie mam i są też tak różne.. zależy jakiej firmy, na "oko" dzieliłam i tyle, bo jak inaczej ;-)

Ja to mam teraz rozmiarówki naprawdę ciekawe ;)
Poza 44 muszę kupić coś na 30 parę i powiem wam, że ciuszki dla dziewczynek u mnie dużo kasy pochłoną. To co do szpitala zamówiłam kosztowało prawie 400zł :(

No ale trudno. Jak tylko prawko odbiorę to zabieram dzieciaki i będziemy jeździć po ciucholandach to zaoszczędzę trochę chociaż nie wiem jak ogarnę towarzstwo ;)

Choco haha dobre :)

Ja narazie mam zamiar poszykować do 62 a reszte ciuszków mam w kartonie w szafie więc na bierząco będę zmieniać szafę małemu :)

reklama
ja podobnie jak sawi, wszystko piore, podwojnie plukam i prasuje.

Hania, haha bedzie w faktach ze we Wloclawku matka z dwojka dzieci zdemolowala ciucholand :p

Do góry