reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

Powiedzcie doświadczone mamcie, pieluszki lepij kupić 2-5 czy 3-6? duża jest różnica między nimi? chyba nie mam co przesadzać z ilością 72 na początek.... bo kto wie jak to będzie...

reklama
ja zużyłam słownie jedną paczkę jedynek. Mimo tego, że mała nie miała 3 kg jak się urodziła. Po użyciu jednego opakowania przeszłam na dwójki.

Hejka! Jestem u Was nowa i jestem wrześniowa pierworódką więc wszelkie rady porady są mi przydatne. Chciałam zapytać czy macie jakieś doświadczenie z wózkami? Bo ja pomału się rozglądam i podobają mi się jedynie dwa modele Inglesina classica i Quinny moodd z czego inglesina jest chyba zbyt niepraktyczna a Quinny moodd ma sytasznie płytką gondolę. Chyba, że to tylko mi się wydaje, ale mój Antek w zimę w spiworze to chyba z niej wypadnie ;) bo duży chłopak podobno się szykuje

Widziałam w Pepco takie przenosne przewijaki z Myszką Mickey albo z Minnie, cena 19.99, w związku z tym ze jest to zapakowane nie można tego obejrzeć. Czy któraś z Was może używała?

Cześć dziewczyny. Wyprawka skompletowana? Planujecie zakup laktatora? Dzięki uprzejmości firmy Lovi otrzymalam do testowania laktator lovi prolactis i mogę wam go z czystym sumieniem polecić. Szybko odciąga pokarm, ma 8 stopniowa regulację siły ssania dzięki czemu można go dopasować pod swoje potrzeby, dodatkowo ma funkcję alarmu, który przypomina, że czas na odciągnięcie mleka - nie trzeba zerkac co chwilę na zegarek, jest zarówno na prąd jak i na baterię. Dzięki estetycznemu etui można go wziąć w podróż. Od początku planowałam karmienie piersią - jednak okazało się, że laktator okazał się niezbędny i mąż mi go musiał przywieźć do szpitala, na początku pomógł rozkręcić laktację po cc, a następnie dzięki niemu mój synek mógł pic moje mleko - miał problemy z prawidłowym uchwyceniem brodawki przez krótkie wędzidełko i trzeba było go dokarmić z butelki. Jakbyście miały jakieś pytania - chętnie odpowiem na pw

reklama
Amalie mnie zainteresowal ten przewijak bo taki jakby z pianki gruby się wydawal ;)

Koleżanka za to miała te co są po 9,99 takie ciensze i nie poleca bo jej Ola nozkami porobila w nim dziury :)

Do wozka który mi się podoba dają w zestawie mate-przewijak przenosny :) tak więc i tak będę mieć z glowy :)

Do góry