reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

reklama
Baby dream u mnie się nie sprawdziły za suche są.

Lubię za to: dadę, huggies pure i takie drugie z dzieckiem w ręczniku na głowie, bambino, johnson obie wersje, bobini. Nie cierpię dzidziuś- kindi ;)

A jakie pieluszki tetrowe sprawdzone polecacie, bo osobiście widziałam w smyku takie, że mam wrażenie, e po praniu będie sito i nawet do podłogi się nie nada...

Joani ja kupowałam w pepco z nadrukiem ;) mam ich z 10szt. Łącznie po dwójce pewnie ze 20 i są dobre jakościowo. Nie zrobiła się szmata ;)

ja ostatnio patrzyłam w sklepach właśnie na pieluszki tetrowe i tak jak joani stwierdziłam że po praniu nawet do podłóg się nie nadają.. Haniu ale o pepco nie pomyslałam dzięki :*

Tak one wyglądają :) yo nowa tura dla bliźniaczek i jedno dla Dominika. Nawet nie wiem czy coś widzicie bo to zdjęcie tabletem robione :D

Ps. Nie ma jak pokazywanie jakości przez zdjęcia :D

Cieszę się , że dobre bo też je kupiłam :) no i ładne też są :)
A pierzemy takie kupione pieluszki? Bo jak różni ludzie je w sklepie dotykają to ja mam ochote je wyprać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Choco ja myślę, że wszystkie takie nowo kupione rzeczy należy wyprać, więc pieluszki jak najbardziej też:tak:

Do góry