Jako mama dziecka 4 miesiecznego polecam
Kapiel -wanienka i jakis plyn do kapieli, np. Oilatum, emoluim, ziajka, po kapieli oliwka nivea baby.
Do mycia twarzy i pupy podczas przewijania -platki kosmetyczne dla dzieci i do pupy krem linomag i maczka ziemniaczana, ktora jedt zdecydowanie najlepsza.
Przewijak i podklady na przewijak.
Do pepka octenisept i platki kosmetyczne
Do nosa aspirator katarek i sol fizjologiczna
Wozek, lozeczko lub kolyska, 2 rozki , 4 kocyki, przescieradla 2 i podklad pod przescieradlo
Pajace, body kopertowe, skarpetki wszystko po okolo 7 sztuk
Spiochy, spodenkikazde po 5 sztuk
Czpeczki ze dwie cienkie po kapieli i dwie grubsze na dwor, te na dwor najlepiej zeby byly wiazane te po kapieli niekoniecznie
Kombinezon na dwor
Pieluchy tetrowe, okolo 10 sztuk, flanelowe 5 sztuk
Dwie butelki z wolnym przeplywem
Smoczek najlepiej z firmy mam od 0 do 2 miesiecy
Fotelik samochodowy plus adaptery do wozka
Szumis
Termometr
Patyczki kosmetyczne dla dzieci
Nozyczki do paznokci
Szczotka z miekkiego wlosia, lepiej sztucznego, bo lepiej wyczesuje ewentualna ciemieniuche
1 reczniczek
U mnie nie sprawdzil sie laktator, nie byl mi potrzebny. Takie rzeczy jak mataedukacyjna, kar7zela nad lozeczko, ewentualnie zabawki wejda dopiero po miesiacu.
Ciuszki w rozmiarach 56 i 62, nie radze kupowac mniejszych. Nawet jesli dziecko urodzi sie malutkie to zawsze mozna kilka sztuk dokupic na szybko.
Kapiel -wanienka i jakis plyn do kapieli, np. Oilatum, emoluim, ziajka, po kapieli oliwka nivea baby.
Do mycia twarzy i pupy podczas przewijania -platki kosmetyczne dla dzieci i do pupy krem linomag i maczka ziemniaczana, ktora jedt zdecydowanie najlepsza.
Przewijak i podklady na przewijak.
Do pepka octenisept i platki kosmetyczne
Do nosa aspirator katarek i sol fizjologiczna
Wozek, lozeczko lub kolyska, 2 rozki , 4 kocyki, przescieradla 2 i podklad pod przescieradlo
Pajace, body kopertowe, skarpetki wszystko po okolo 7 sztuk
Spiochy, spodenkikazde po 5 sztuk
Czpeczki ze dwie cienkie po kapieli i dwie grubsze na dwor, te na dwor najlepiej zeby byly wiazane te po kapieli niekoniecznie
Kombinezon na dwor
Pieluchy tetrowe, okolo 10 sztuk, flanelowe 5 sztuk
Dwie butelki z wolnym przeplywem
Smoczek najlepiej z firmy mam od 0 do 2 miesiecy
Fotelik samochodowy plus adaptery do wozka
Szumis
Termometr
Patyczki kosmetyczne dla dzieci
Nozyczki do paznokci
Szczotka z miekkiego wlosia, lepiej sztucznego, bo lepiej wyczesuje ewentualna ciemieniuche
1 reczniczek
U mnie nie sprawdzil sie laktator, nie byl mi potrzebny. Takie rzeczy jak mataedukacyjna, kar7zela nad lozeczko, ewentualnie zabawki wejda dopiero po miesiacu.
Ciuszki w rozmiarach 56 i 62, nie radze kupowac mniejszych. Nawet jesli dziecko urodzi sie malutkie to zawsze mozna kilka sztuk dokupic na szybko.