reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

u nas tez na początku tylko pampersy tzn. rozmiar 1 i 2, pozniej jak przeszlismy na 3 to w ruch poszly dada z biedrony i ja uwazam ze sa spoko, pampersy uzywalam wtedy juz tylko jak udalo sie kupic w atrakcyjnych cenach,
czasem bywa fajna promocja w lidlu ale tam trzeba od razu jechac najlepiej z rana tego dnia kiedy maja byc bo szybko wykupuja, bynajmniej u mnie w miescie

reklama
Beata - najlepsza promocje znalazłam kiedyś w lidlu, ale też w Tesco czy kauflandzie bywa dobra cena. To niestety trzeba śledzić na bieżąco.
Na allegro nie znalazłam jakoś w dobrej cenie żeby z przesyłka wyszło tanio.

I tam jak werci pisze - promobaby.pl sledzcie i mlekoipieluchy.pl czy jakoś tak. Tam od razu przeliczanie ile za sztukę.

Pieluchy z lidla tez sa ok. Przynajmniej w es bardzo sobie mamy chwala.
Ale mi osobiscie przeszkadzal ich zapach i przestalam kupowac.
A teraz kupuje dla malej pieluchy z carrefoura. Carrefour baby czy jakos tak i dla jak dla mnie super.
Wczesniej tylko dodot czy hiszpanski pampers. Te same pieluchy tylko nazwa inna.

A husteczki kupuje teraz tylko huggies. Najbardziej mi pasuja i zapach mnie nie drazni

Ja chusteczki tez tylko huggies pure :-) są naj. No i o chusteczkach poczytajcie na srokao :-) niektóre marketowe mają świetny łagodny skład.

W pl chyba tez niedawno wycofali pieluszki huggies.

te 7 i 9 lat temu, to moi pampersy nosili, czasami huggisy i obie byly dobre.

chustec
zek uzywalam tylko na wyjscia. a tak to woda i odpazen niet.

reklama
Mam cos co bardzo przyda sie dla mam ktore maja foteliki maxi-cosi
baza do samochodu - cena podlega negocjacji :)
MamaSprzeda.pl - Baza EasyBase do zapinania PASAMI firmy maxi-cosi - do fotelików CabrioFix itp
pokrowiec frote do fotelika idealny na lato :)
MamaSprzeda.pl - Pokrowiec frote na fotelik Maxi-Cosi Cabriofix kolor szary idealny na lato !!!!

polecam tez rzeczy dla maluszkow z mojej kolekcji
MamaSprzeda.pl

a teraz cos dla mam ktore chca nosic swoje maluszki
chusty pasiaste - tanie i bardzo dobre!!!
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana do noszenia dzieci Little Frog Brązowy Pirop
i cos bardziej eleganckiego i wyszukanego
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana do noszenia dzieci Yaro Vesna black dł 4,6m 100% bawełny
http://mamasprzeda.pl/oferta/7,nosi...szenia-dzieci-didymos-indio-natur-z-lnem.html

Do góry