reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Acha któraś z mam pisala o butelkach..ja na początku mialam antykolkowa TT i szybko ją zmienilam..po pierwsze guzik dała a po drugie za dużo elementów do mycia. Za to z całego serca polecam firmę NUK ich butelki smoczki są naprawdę super. Szczególnie te silikonowe wersję. Naprawdę na długo starczaja

ja antykolkowe tez wywalilam.
mialam tylko tommee tippiee i ani kolek ani problemu
z wyciekajacym mlekeim (jak u avent'a) ale to prawie 8 lat temu bylo

Ostatnia edycja:
tak pzregladam te listy i ciesz sie ze wiekszasc rzeczy mam, tak naprawde jak bedzie drugi synek to zostana tylko kosmetyczne sprawy, a jak corcia to pare ubranek tylko dodatkowo

co do kremu do pupy to u nas bephanten sie sprawdzil, na poczatku uzywalismy przy kazedej zmianie pieluchy, a pozniej tylko co jakis czas
za to do piersi jak polecam purelan, albo tanszy zamiennik z zajki, ten sam sklad z ze 3 razy tanszy, mi ratowal zycie bo niestety karmienia piersia nie wspominam milo mimo iz rok karmilam

Zapobiegawczo pewnie każdy krem jest dobry ale jeśli chodzi o odparzenia to u nas najlepiej sprawdził się metanium, naprawdę bardzo dobry

reklama
U nas tez bepanthen. Do tej pory używamy, bo córcia ma bardzo wrażliwe okolice intymne. Kiedyś nam się odpala bardzo, kupiliśmy inne pieluchy niż pampersy, i był jeden ogień na pupie. Posmarowalam pupę, a rano czerwone było tylko tam gdzie ominelam.

Do góry