reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Moj synek na poczatku pływał w rozmiarze 56 dobrze ze miałam tez troszkę mniejszych ciuszkow, ale ten twój ciuszek naprawdę się duży wydaje :D

Ale ja zrobilam zdjecie body na 50 cm i na zdjęciu tez się wydaje duże a na żywo jest maleńkie

Załączniki

• 1423598165154.jpg
    1423598165154.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 72
ja przy Joschce nie mialam nic mniejszego. Tym razem kupie kilka rzeczy ale to tylko po klika dosłownie sztuk.

My mieliśmy kilka rzeczy mniejszych i się nie przydały, bo Ala jak się urodziła miała 56 cm. Wiec to bardzo indywidualna sprawa. My mieliśmy niewiele w rozmiarze 56, więcej na 62. A wdzianko Supermana super :) tez chce takie .

Tu w uk nie mierzą długości dziecka po porodzie, tylko ważą i sprawdzają obwód główki. Jocha do gigantow nie należał 3.350kg ważył.

reklama
Jak mi lekarz na kolejnej wizycie potwierdzi chłopaka na 100% to zacznę sprzedawać rzeczy po Ali :) a zostały mi tylko te najładniejsze, bo resztę juz oddałam :) a kaske przeznacze na chłopięce :)

Do góry