reklama
marand
pełna szczęścia
martuszka - my mamy gryka pianka kokos i sie sprawdzil, za chwile bedzie dla drugiej dzidzi bo w ogole nie zniszczony, tylko ja bralam taki grubszy 10 lub 12 cm juz nie pamietam, ale wiem ze w sklepach pokazywali mi tylko tak ciensze chyba 7 cm, a ja uznalam ze to malo i zamawialam przez internet
loveboiled
Fanka BB :)
Mothercare 60 x 120cm Spring Interior Cot Mattress with Amicor - continental cot mattresses - Mothercare
My dla synka taki mamy, sprężynowy z pianką. Zawiera tez amicor wiec zmniejsza alergie itd. I jest gruby ma 14 cm.. A teraz chciałam mieć kołyskę dla dzidzi ale te materacyki do kołyski nie są za grube..
My dla synka taki mamy, sprężynowy z pianką. Zawiera tez amicor wiec zmniejsza alergie itd. I jest gruby ma 14 cm.. A teraz chciałam mieć kołyskę dla dzidzi ale te materacyki do kołyski nie są za grube..
loveboiled
Petite Cot - Golden Oak - Cot Beds, Cots & Cribs - Mamas & Papas
Jeszcze znalazłam takie łożeczko, większe od kołyski ale mniejsze od standardowego i dziecko może być w nim nie co dłużej niż w kołysce a nie zajmuje aż tak dużo miejsca i tez ma regulacje poziomu
Jeszcze znalazłam takie łożeczko, większe od kołyski ale mniejsze od standardowego i dziecko może być w nim nie co dłużej niż w kołysce a nie zajmuje aż tak dużo miejsca i tez ma regulacje poziomu
maartuszkaa89
Dzięki dziewczyny Gnidka to skoro przetestowany przez mamusię to musi być dobry
werci
Ja tez miałam gryka pianka kokos i się sprawdził. Ewentualne siusiu zostały chyba w piance bo pomimo wielu wpadek materac nie śmierdzi. Ważne, że można zdjąć pokrycie, wyprać w pralce i zawsze do wieczora było już suche. My mieliśmy zwykle łóżeczko z demontowanymi szczebelkami wiec służyło Ali do 2,5 roku. Teraz chyba też nie zmienimy strategii i dzidzia wyprowadzi się do swojego pokoju w wieku 3 miesięcy. Chociaż to wszystko będzie zależeć od egzemplarza mnie się też bardzo podobają te kosze i kołyski, ale mamy kotka wiec boje się ze mógłby wskoczyć i przewrócić.
reklama