reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Suwina ja mam 4 zwykłe (w tym dwa takie ładniejsze) i dwa grubsze i większe. Pewnie starczy dwa cienkie i dwa grubsze, ale ja większość dostałam.

reklama
Wow Pupui conversiaki full wypas!!!
Suwina ja mam chyba z 10 kocykow- bo dostalam plus mialam po Jasku ale uzywamy gora trzech- co u nas zuzywa sie najszybciej to pieluchy tetrowe i flanelowe- maly duzo ulewa lub przesikuje sie

Ja mam dwa minky bez wypełniacza, jeden cienki polar i jeden gruby który może też służyć za matę na ziemię

Kruszka aaa zapomniałam wybacz [emoji8]
Powiem ci tak ze oglądałam sporo toreb w sklepie i wlasni skip hopa sa fajnie wykończone, wyglądają zgrabnie a mimo wszystko duzo miejsca.. Ja mam taka
ImageUploadedByForum BabyBoom1439301397.825847.jpg
Skip hop duo essential, ale duzo wlasnie w us nawet sie ich sprzedaje noi duzo sygnature tes co dziewczyny pisały i jeszcze duo special edition (Hm chyba cinamona kupiła).. Różnią sie kieszonkami i zamkami w sumie.. Albo ze ta ma dodatkowa zawieszkę a ta z boku kieszonki na gumkę.. Musisz na
necie pooglądać i sobie porównać.. Ta special ed jest bardziej jak dla mnie elegancka, a tamte dwie sa bardzo podobne i detalami sie różnią tz zamkami i no moja jest u góry na magnes a tamta na zamek itp..
A ja byłam u nas w sklepie i widziałam wszystkie wzory wiec porównywałam namacalnie dlatego pisz w razie w ale jak mowię z zewnątrz sie różnią a w środku w kazdej tyle samo miejsca

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439301397.825847.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439301397.825847.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 48
Aaa i dopiero trampki zauwazylam.. Zuza, pupui śliczne [emoji173]️[emoji173]️
Moj jak zobaczył buciki to sie uśmiechnął pod nosem i pyta czy nie bedą za małe.. Najlepiej jeszcze by spytał pewnie a po co ci to ..:D haha ale facet to facet :)

Bunia dziękuję za odpowiedź. U nas w ogóle nie bardzo jest gdzie torby pooglądać. Na necie widziałam albo podejrzanie tanie albo xlander, która szybko nam się rozpadła a koszt ok 170, no i te skip hop. To już krócej dołożę i któraś wybiorę. Dziekuje Ci bardzo ☺

No to dla pewności dokupię jeszcze jeden kocyk bo bardzo mi się spodobał! :p Dzięki za pomoc :)
Dzisiaj już torby tak do końca spakowałam :) więc tylko czekać aż coś się zacznie a tu cisza i cisza :p

No jeszcze mam czas bo na 29 sierpnia ale tutaj dziewczyny już rodzą swoje maluszki i mi się też chce już utulić maleństwo :):) a tu żadnych objawów ;/ liczyłam, że jak drugi poród to będzie szybciej :):)

reklama
Suwina,
Moj drugi byl dokladnie w ten sam dzien co pierwszy :-)

Kruszka, ja tez mam takie zygzaki tylko na zamek. Ta wersja, kt ma Bunia ma ciekawsze zestawy kolorystyczne, duzo wiecej opcji. Ja znalazlam jakas przecene w internecie, wiec nie wyszlo duzo drozej niz ten xlander.
A torbe spokojnie bedzie mozna zabrac na jakies sportowe wyjscie. A jak wybierzesz bez wzorkow np szara to i do pracy w pt :-)

Do góry