reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Mamusie ocknelam się., że nie mam torby do wózka. Poprzednia jest bardzo zniszczona. Wiem, że niektóre z Was kupowały skip hop. Nie wglebialam się wtedy w temat. Zadowolone jesteście? Upatrzyłam sobie duo czyli z rączkami albo z klapą. Poradźcie, która lepsza?

Kruszka - duo signature the best!

Lilija - mi się zdarzało czekać od 3 dni do tygodnia, może ponad . Wszystko chyba zależy ile mają zamówień bo czasem było ekspresowo a czasem czekałam dłużej.

Kruszka,

Ja mam duo signature (jest z zamkiem w porownaniu do duo). Sporo juz takich widzialam na miescie.

Sprawdza sie chyba dobrze, spakowalam w nia dzieciaki na weekend u dziadkow z nocowaniem, i siebie, i bylo wygodnie :-)

Z klapka to chyba dash jest, prawda? Nie widzialam na zywo.

Bunia je wszystkie ogladala, moze cos podpowie?

Kruszka - duo signature the best!

Lilija - mi się zdarzało czekać od 3 dni do tygodnia, może ponad . Wszystko chyba zależy ile mają zamówień bo czasem było ekspresowo a czasem czekałam dłużej.

Okazalo sie ze kurier byl i zostawil paczke u sasiadki ,ciesze sie bo moglam dopakowac torbe .

Dziewczyny czy miala ktoras z was wozek roan marita?

Kruszka nie nie nie rodzę :p czekaj zaraz ci napisze o tych torbach bo sie zbieram na spotkanie o karmieniu do szpitala.. Albo po spotkaniu ok? Bo ja to zapisywałam gdzieś na telefonie

Osobiście mam *******ca na punkcie trampki converse a to coś dla Olusia

20150809_175601.jpg

Załączniki

• 20150809_175601.jpg
    20150809_175601.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry