reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

i ostatnia czesc poki co :)

Załączniki

• 1438953588961.jpg
    1438953588961.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 1438953595322.jpg
    1438953595322.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 66
  • 1438953602662.jpg
    1438953602662.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 1438953609704.jpg
    1438953609704.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
ciuszki fajne, a i tak dziecko raz dwa w nich wyrośnie, a jak Ci się coś nie podoba to zawsze może tylko w domu w nich chodzić, wsam raz do brudnych zabaw :)

Mi mama ostatnio kupiła parę fajnych sukienek na przyszły rok na wiosne/lato ale dalej w przyszłość już nie wybiega na szczęście bo nie ma na to miejsca :)

moja niestety wybiegla widzac zapasy do 2 lat. te co mi sie nie beda podobac to zawsze moge wydac, moze komus sie spodobaja. bez sensu mi gromadzic wszystkiego. :)
od chrzestnej sa bardziej na poczatek, do pol roku plus kilka kocykow wiec to juz wypralam. a to wszystko schowam gleboko :)

Zuza śliczne ciuszki :)

Ja od moich nic nie dostaje bo mieszkają w pl a my tutaj wiec niestety musimy radzić sobie sami :)

Moi rodzice tez młodzi bo moj tata w maju miał 50te urodziny a mama trzy lata młodsza wiec tez jak młodzi dziadkowie :)

A ja jak zaczęłam ciuszki po praniu przeglądać (jutro żelazko odpalam) to doszłam do wniosku ze cos mało i musze dokupić Eh.. Nawet mojemu nie mowię bo chłopy sie nie znają :D

Zuzzi śliczna karuzela u mnie tez miała byc w sówki ale za późno na to wpadłam ze bedzie taki motyw u małego w sypialni i szkoda mi tej co kupiłam wcześniej.. Ale kolory tez mam podobne taka żółta szara z żyrafka i czymś tam :)

Zuza fajnie ze kupuja to zbaczy że się angażują i nie mogą doczekać.

Ile czekałyście na przesyłkę ż apteki gemini

reklama
Do góry