reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Hej,
Ja bym mogla z 10 takich kocykow zamowic, sliczne wzory!
Tylko mam juz w domu calkiem sporo i zdrowy rozsadnek w mojej glowie mowi, ze to nie jest niezbedny wydatek :-( juz i tak zaszalalam z pieluchami bambusowymi i otulaczami i dodatkowa torba do wozka i przewijakiem i kto wie czemu jeszcze nie bede mogla sie oprzec.

Zuza - śliczne ubranka
Zuzi - piękne kocyki

Ja dołączam razem z Wami do działu archeo ;)

No i musze się pochwalić, bo w końcu po ponad miesiącu przyszły kocyki bambusowo-algowe :)

A tutaj Ala dostała prezent od brata (a mam podobną od Taty :)))) I jesteśmy zachwycone, bo mamy takie same bransoletki ;)

Załączniki

• 1438858695489.jpg
    1438858695489.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 57
  • 1438858753310.jpg
    1438858753310.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 60
zuza ubranka super
werci bransoletka jest cudna, świetny pomysł że macie takie same :)
Ja wczoraj chyba straciłam szansę bo miałam cały dzień focha na m (ostatnio ciągle mi na nerwy działa chociaż biedak nic nie robi) i siedzimy wieczorem na ogródku i m pyta co bym chciała za prezent po porodzie a ja mu że nic nie chcę no to m w swoim stylu "jak nie to nie". Jako że on niespodzianek nie robi, aluzji nie łapie to pewnie buziaka dostanę tylko :p

reklama
Do góry