reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Piękne buciki!!! <3

Która robiła zakupy w aptece Gemini? Wybrałam przedmioty nie rejestrując się wcześniej, później kazano mi wpisac dane i dostałam nr zamówienia i pdf z zamówieniem. Ale nie mogę zapłacić, bo nie chciał mi się bank zalogować a teraz loguje sie przez wpisany wcześniej mail i widnieje że nie mam złozonego zamówienia... wiecie co teraz mam zrobić? Skąd wziąść nr konta do wpłaty?

Ja robilam, i Lucalew tez.
Ale nie pamietam zebym miala taki problem.
Dostalas potwierdzenie zamowienia na maila? Tam nie ma zadnego linku?
Albo zadzwon do nich jutro, na pewno pomoga

reklama
Dzięki dziewczyny :-) trochę nad nimi się napracowalam bo robiłam z hiszpańskiego wzoru :-D ale jakoś dałam rade.

Blerka - masowa produkcja.. Hmm.. Musiałbym mieć gdzie sprzedawać :-) choć mój mąż to już planuje jak by tu zarobić na mojej pasji :-D

Lunera - oj, znajdziesz inspiracje teraz dla malucha :-) ja jestem na grupie fb i tam ciągle mam pomysły nowe na zabawki i ciuszki choć póki co dla starszej córki, to niedługo i dla Babla :-)

Lilija - ja zawsze z gemini robiłam zakupy i w sumie tak jak dziewczyny piszą - powinnaś dostać maila z potwierdzeniem i nr konta.

Kruszka - jak chcesz się nauczyć to nic prostszego - yt i net jest pełen samouczkow i blogów do nauki. Służę pomocą jak chcesz :-)

Do góry