reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Komoda z przewijakiem (komoda zwykla)
na gorze m dziś przykrecil pulke i będą tam pampersy itd. :) ta lampka kupiona dziś, jest na pilot ma rozne kolory i można przyciemnić i rozjasmic wiec super :) będę miała pilot pod poduszka wiec nie będę musiala wstawac by ja wlaczyc wylaczyc :)

DSC_0252.jpg
szafa już pelna a ja jeszcze mam torche do poprasowania :p
DSC_0256.jpg
sukienusie :D:D
DSC_0257.jpg
rajstopki iskarpetki (rojstokpki sa tez większe, a nie chce ich chowac oddzielnie bo o nich zapomnę )
DSC_0259.jpg
czapekczki )których pewnie uzywac nie będę za bardzo ) opaski - je uzywac będę hehe, majtusie jeszcze mam wyprane do dolozenia haha :D
DSC_0260.jpg
pantofelki dla księżniczki :D:D
DSC_0261.jpg
spodenki i legginsy :D
DSC_0258.jpg
tu sa body i śpioszki :D
DSC_0254.jpg
a tu szafa w calosci :)
DSC_0255.jpg

jeszcze będę prasowac tetre i kocyki, no i reszte ciuszków :)

jak naloze pościel na kolyske to tez wam zdjecie zrobie :D choć w sumie to ta sama pościel co Emilek miał wiec zdjecie już mam :D:D

Załączniki

• DSC_0252.jpg
    DSC_0252.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0254.jpg
    DSC_0254.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0255.jpg
    DSC_0255.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0256.jpg
    DSC_0256.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC_0257.jpg
    DSC_0257.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0258.jpg
    DSC_0258.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0259.jpg
    DSC_0259.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0260.jpg
    DSC_0260.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0261.jpg
    DSC_0261.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 92
Akuku - wow! Cudnie wszystko przygotowane. Tez chciałam kiedyś mieć wieszaki ale się rozmyslilam w końcu. Jak się sprawdzają u takiego dziecka? Zazdroszczę tez tylu szafek i miejsca :-D

Akuku toć Ty nosisz jedną księżniczkę a nie 3 bo ciuszków jak dla przedszkola :)))) Aczkolwiek nie dziwię Ci się bo tyle słodziutkich rzeczy jest dla dziewczynek :tak: ja po Marcie mam tyle worków w garderobie ... muszę porobić paczki i sprzedać to w końcu.

Akuku, zaszalalas :-)
To moja szafa skromniejsza, a juz a 15 lat gromadze rozne roznosci, hahaha. Nic dziwnego, ze dziewczyny chca cie za mame, tez bym chciala :-)

dziewczyny ja na wyprawke malej wydalam może z 40 F jeśli chodzi o ciuszki, także wiecie :D:D większość kupiłam zaraz po usg w 20 tyg :D ..taka polka sprzedawala ciuszki glownie nowe..nie wiem skad je miała ale sama była w ciąży pierwszej z synkiem... i wtedy wielki wor za 25f kupiłam.
buciki kupowałam po 50p-1F za sztuke :D
opaski kupiłam na Ebayu z chin za grosze hehe :D

Emil ma taka sama szafe i tez wszystko zapełnione- wiec mala nie jest w żaden sposób wyrozniona :D

starszaki tez każdy ma swoja szafe. hehe

Lucere ja wole wieszaczki, bo prasuje bluzki i wieszam, sukienki dla malej tez. a body śpiochy spodnie w komodie lub szufladach od szaf :)

miejsca niestety nie mam, zrobie wam zdjecie mojej sypialni jutro :) ciasno jak nie wiem co..ale tam tylko spimy, a przynajmniej wszystko pochowane :)

Panikara ja ostatnio wyprzedaje ciuchy po starszakach, dla Emilka zostawiłam tylko na 2-3 lata i tylko te co mi się bardzo podobają. reszte albo do charity albo na sprzedaż.. po Emilku tez wyprzedaje za male :)
i np. na neborn miałam 73 sztuki , na 0-3 81 na 3-6 101 !! hahaha :D a to i tak nie wszystko bo mowie trochę do charity wrzuciłam...

swoja droga ide dziś sobie po car bootsie.. i co ? patrze rozowa walizka ! taka jak moja w która pakowałam ciuszki do charity... no i nie zwrocilabym uwagi gdyby nie to ze pościel była na wierzchu..dalam ja do charity..zaglądam do walizki a tam moje rzeczy tzn dzieci... ehh szkoda ze zamiast dac to do biednych ktoś bierze i sprzedaje ..ale olalam to...

reklama
Do góry