reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Pupui - mam plecak z tej firmy na liście rzeczy niezbędnych od 1 roku życia Glizdy.... :D tylko nie wiem jaki kupię, bo wszystkie mi się podobają!!

reklama
Farciara! Jakbyś gdzieś jeszcze przy okazji, znalazła taki, w podobnej cenie i w miarę chłopięcy to ja poproszę :)

Lunera o bezdomnych to bym mogła książkę napisać, bo w pracy co dzień mam z nimi do czynienia. Są tacy którzy tylko na chlanie sępią kasę, ale też jest sporo zajebistych ludzi, którzy rzeczywiście potrzebuja na jedzenie. W Poznaniu znam ich sporo i wiem komu warto coś dać. Ale rozumiem zwykłych ludzi, którzy w większości widzą w nich alkoholików i żuli. Niestety czasami sie mylą, ale tak to już jest,że sie ocenia ogół poprzez jednostki.

Cina dzięki za namiary. Jak wrócę do domu to popatrze co tam mają, bo w tel popsuty mam wyświetlacz i kiepsko coś oglądac.

Lilija, ja nie generaizuje, tylko jeśli ja proponuje że dam mu jeść a on poziewem alkoholowym mówi Ja chce pieniądze.. to dla takich nie mam litości. Alkohol był jego wyborem, to niech chodzi głodny.

Dla mnie nie ma zmiłowania dla alkoholików, bo ja siki i kupy wycieram (za przeproszeniem) by mieć co jeść...

reklama
Do góry