reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Ja imię myślałam przyklejane.. Z jakimś fajnym motywem a tyle tego jest.. Ale jeszcze nie zamawiam bo czekam az moj pokoik przemaluje..

reklama
A ja niedawno ten plecak sprzedalam. Moj emis sie wieszal i llecak podnosil sie tak ze gk podduszal takze ja mam szeleczki. Ale jaj wudac h kszdego dzuecka sprawdza się co innego .

Abcikowa wdpolczuje x tym zusem..

Cins sliczne te rzeczy :)

No ten bezdomny byl wlasnie z takim podejsciem jak mowi Pupui... Ja bym sie chetnie z nim podzielila w barterze, ale on chcial tylko kase...
A co mowisz Lilija to prawda. Pamietajcie ten eksperyment pod metrem w Paryzu? Zaleznie od ubrania ludzie chcieli pomoc lezacemu chlopakowi badz nie...

Jak wali takiego z gęby alko to sprawa jest prosta. Kasa mu na wafle ryżowe zbędna...

Pamietajmy jednak,że jak ktoś leży a tym bardziej nie wygląda na żula to może mieć cukrzyce, wówczas czasami można wyczuć lekki zapach jakby po alko.

ancikowa ja ostatni przelew od ZUSu za zwolnienie dostałam 6 maja, dzis jest 22 lipiec i jestem na utrzymaniu partnera... ZUS przeciąga sprawe, jak byłam z mała w szpitalu to dostałam pismo żeby dosłać im zaświadczenie że studiuje. Ja już napisałam do Centrum Praw Kobiet prośbę o poradę i chyba też będę zakładać im sprawę. Dziś złożyłam o macierzyński, ciekawe czym teraz mnie ZUS zaskoczy:angry:

Akuku na allegro jest tego mnóstwo. Różne wzory aż trudno się zdecydować, ale na pewno coś wybierzesz [emoji4]
Borysiątko współczuję z tym ZUS em. Masakra[emoji35]

Pupui - fajna sprawa ten plecak. Pewnie by nam się przydał swojego czasu ale obylismy się bez wiec pewnie przy drugim dziecku tez nie kupię.

Co do bezdomnych.. Byłam zaskoczona ile ich w Madrycie.. Dwóch przystanków nie da się przejechać żeby ktoś nie wsiadł i zebral..

Lilija zgadzam sie w 100%.. Rozlicza cie ze wszystkiego a niech IM cos braknie to oczywiście zabiorą od ciebie zeby nie wiem co.. A jak dać maja to doszukują sie wszykiego..

reklama
[emoji38] ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437599978.077429.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 80
Do góry